Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:56 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Buletin de presă - 17.11.2021

ro

17 Nov, 2021 11:53 731 Marime text
Nr. 110611 din 17 Noiembrie 2021
 
BULETIN DE PRESĂ
 
Acțiuni preventive pentru siguranța elevilor
 
La data de 16 noiembrie a.c., în intervalul orar 08:00 – 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violenţă, a delincvenţei juvenile şi victimizării minorilor în zona unităţilor de învăţământ, pe traseele de defluire a elevilor în staţiile de autobuz, gară şi în autogară, a abandonului şi absenteismului şcolar, precum și a unităților de alimentație publică din zona adiacentă unităților de învățământ, pe raza municipiului Feteşti.
 
Peste 500 de elevi din ciclul primar și gimnazial au fost informaţi cu privire la modalităţile concrete de evitare a victimizării prin intermediul internetului şi despre riscurile pe care le presupune expunerea pe reţelele de socializare.
 
Poliţiştii le-au făcut copiilor recomandări legate de modalitatea de a se comporta în şcoală, evitarea stărilor conflictuale şi siguranța pe drumul spre şi de la şcoală, reamintindu-le totodată și regulile de circulație.
 
De asemenea, în zona școlilor au fost organizate filtre rutiere, 8 conducători auto fiind sancționați cu amenzi în valoare totală de 2.290 de lei, pentru încălcarea regulilor de circulație.
 

 
Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiști
 
Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.
 
Astfel, poliţiştii au pus în executare un mandat emis de Judecătoria Oltenița, pe numele unui bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Călărași.
 
Cel în cauză a fost escortat și încarcerat în Penitenciarul Slobozia.
 
Acesta are de executat o pedeapsă de 2 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor  de „furt calificat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii