Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Peste 140 kg de pește confiscate de polițiștii ialomițeni

ro

19 Feb, 2024 15:08 397 Marime text
                                                        Nr. 12113 din 19 Februarie 2024
 
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
                       Din activitatea polițiștilor rutieri
În cursul zilei de 16 februarie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier au oprit, pentru verificări, un bărbat de 36 de ani, din municipiul Fetești.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române a reieșit că șoferul conducea un autoturism având permisul de conducere reținut.
 
În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
 
 
 
***
 
 
La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii ruteri au depistat în trafic, un șofer în vârstă de 45 de ani, din orașul Fierbinți-Târg, în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
 
Cu ocazia testării cu aparatul din dotare, a reieșit o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind ulterior transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească pentru recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.”
 
 
***
 
 
 
            Peste 140 kg de pește confiscate de polițiștii ialomițeni
 
 
 
În cursul zilei de 18 februarie a.c., în jurul orelor 12:30, polițiștii din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Platonești au depistat în flagrant delict, pe raza comunei Valea Ciorii, un conducător auto, în vârstă 49 de ani, în timp ce transporta într-un autoturism pește din specia caras, fără a deține documente de proveniență.
În urma controlului efectuat în habitaclul autovehiculului, polițiștii au constatat faptul că  bărbatul transporta 141 de kilograme de pește.
Întreaga cantitate de pește a fost redată mediului acvatic.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ”deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și a altor viețtuitoare acvatice”.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii