Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice

ro

11 Jan, 2024 15:44 374 Marime text
Nr. 12061 din 11 Ianuarie 2024
 
 

BULETIN DE PRESĂ

 
 
Infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice
 
La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii rutieri din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Ion Roată au oprit în trafic, un șofer în vârstă de 20 de ani, din comuna Gârbovi, în vederea verificării documentelor personale precum și ale autoturismului..
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. Totodată, s-a constatat faptul că șoferul a pus în circulație un vehicul neînregistrat.
 
În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînregistrat.
 
 
***
 
 
În cursul zilei de ianuarie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au depistat în trafic, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu număr de înmatriculare ce ridica suspiciuni că ar fi falsificat.
 
Polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având montate plăcuțe de înmatriculare false.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii