Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța Lucrările de reabilitare a spațiilor dintre blocuri sunt în toi (Galerie FOTO)

ro

30 Apr, 2024 15:45 600 Marime text
Sursa foto: Primăria Constanța



 
  • În această perioadă, o atenție deosebită este acordată spațiilor dintre blocuri, aleilor care permit accesul în blocuri, trotuarelor (și nu doar a celor de pe bulevarde și străzi importante, ci și celor dintre blocuri), conform unui comunicat al Primăriei Constanța.

Faptul că au fost demolate fostele garaje a creat Primăriei Constanța posibilitatea de a reconfigura acele spații pe care să le transforme în parcări, spații verzi, locuri de joacă, etc.

De asemenea, pe lângă alei, continuă lucrările de reabilitare a jardinierelor, zidurilor de susținere a spațiului verde, a scărilor și rampelor pentru persoanele cu dizabilități, platformelor și aleilor de acces către blocuri din diferite zone ale orașului, spații atât de importante pentru comunitatea de la bloc.  

„În ultimele zile s-a lucrat intens în zona blocurilor L117 și L118, după ce au fost finalizate zone importante precum piațeta Dacia, Trocadero. Tot în această perioadă, cea mai mare echipă este mobilizată pentru amenajarea zonei adiacente Mormântului pictat Hypogeu. 

Zidăria veche și elementele decorative sunt îndepărtate și înlocuite cu altele noi. Se montează cofraje în care se toarnă beton acolo unde este cazul, iar spațiile reconstruite se tencuiesc și se vopsesc sau decorează în așa fel încât zona să fie înfrumusețată”, transmite primăria. 

 
 Citește și
Un imobil de pe strada Trandafirului din Constanţa va fi supraetajet. Undă verde de la Municipalitate pentru SC Vepan SA
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii