Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ţara în care parolele "admin" și "12345" au fost interzise. Motivul deciziei

ro

30 Apr, 2024 15:03 447 Marime text
foto: Unsplash Guvernul britanic a introdus noi reglementări care vizează creșterea securității telefoanelor, interzicând parolele slabe precum „admin" sau „12345". Măsura are ca scop protejarea consumatorilor de hackeri și atacurile cibernetice tot mai frecvente.

Tehnologia care vine cu parole slabe, cum ar fi „admin” sau „12345”, va fi interzisă în Marea Britanie, în conformitate cu noile legi care prevăd că toate dispozitivele inteligente trebuie să îndeplinească standarde minime de securitate, scrie stiripesurse.ro.


Anunțul Departamentului pentru Știință, Inovare și Tehnologie, conform The Guardia

Măsurile de protecție a consumatorilor împotriva hacking-ului și a atacurilor cibernetice intră în vigoare luni, a anunțat Departamentul pentru Știință, Inovare și Tehnologie, conform The Guardian.

Asta înseamnă că producătorii de telefoane, televizoare și sonerii inteligente, printre altele, sunt acum obligați din punct de vedere legal să protejeze dispozitivele conectate la internet împotriva accesului infractorilor cibernetici, iar utilizatorii sunt invitați să schimbe orice parolă obișnuită.



Citește și:

Aplicația Whatsapp se modifică! Vezi ce schimbări se fac
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii