Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferii din județul Constanța, la control. S-au aplicat amenzi

ro

30 Apr, 2024 15:09 466 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța



 
  • În perioada 29 - 30  aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră și ai formațiunilor rutiere au acționat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în vederea asigurării unui trafic rutier sigur.
 
Acțiunea s-a desfășurat pe principalele artere de circulație din județul Constanța, având ca obiectiv principal depistarea șoferilor care conduc sub influența alcoolului ori a substanțelor interzise sau care nu respectă regimul legal de viteză, potrivit IPJ Constanța.
 

„În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate prin aplicația eDAC 273 de persoane, au fost testați cu aparatul etilotest 88 de conducători auto și 100 cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.”, spun polițiștii rutieri.

 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 191 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 47.000 de lei.
 

„De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării zece permise de conducere, au fost retrase șapte certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare”, conchide sursa.
 

 
 Citește și
Accidentul mortal de la ieșire din 2 Mai spre Mangalia, suprins de camerele de supraveghere (FOTO+VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii