Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Ialomița Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 43 de ani

ro

25 Mar, 2024 15:33 362 Marime text
                                                        Nr. 12158 din 25 Martie 2024
 

BULETIN DE PRESĂ

 
                                                           
             Din actvitatea polițiștilor rutieri
La data de 24 martie a.c., în jurul orei 09:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier au oprit în trafic, un bărbat de 37 de ani, din comuna Bărcănești,  în vederea verificării documentelor personale precum și ale autoturismului.
 
În urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consmului unor substanțe interzise.
 
Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
 
 
***
 
În cursul aceleiași zile a.c., în jurul orei 03:00, polițiștii din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Coșereni au depistat în trafic, un tânăr de 14 ani, din comuna Borănești, în timp ce conducea un autovehicul fară a poseda permis de conducere.
 
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.
 
Polițiștii au întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii deconducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
 
***
 
Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 43 de ani.       
 
Polițiștii din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Ion Roată au fost sesizați în data de 24 martie a.c., cu privire la faptul că o femeie de 37 de ani, din comuna Manasia, ar fi fost agresată fizic de soțul său, un bărbat de 43 de ani.
 
În urma verificărilor s-a stabilit că în ziua de 24 martie a.c., între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la locuința comună din comuna Manasia.
Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii