Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Buzău Ordine de protecție provizorii emise de polițiștii ialomițeni

ro

29 Mar, 2024 14:07 328 Marime text
                                                        Nr. 12165 din 29 Martie 2024
 
 
 
BULETIN DE PRESĂ
 
        Ordine de protecție provizorii emise de polițiștii ialomițeni pe numele unor bărbați de 44 de ani și 72 de ani   
 
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Fetești au fost sesizați în data de 28 martie a.c., cu privire la faptul o femeie în vârstă de 41 de ani din municipiul Fetești ar fi fost agresată fizic de soțul său, un bărbat de 44 de ani din municipiul Fetești.
 
În urma verificărilor s-a stabilit că în seara de 28 martie a.c., în jurul orei 21.00 între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la locuința comună din municipiul Fetești.
Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
Pe numele tânărului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie” .
 
 
***
 
 
Polițiștii din cadrul Secției nr.7 Poliție Rurală Platonești au fost sesizați în data de 28 martie a.c., cu privire la faptul că o femeie de 70 de ani, din comuna Valea Ciorii ar fi fost amenințată și agresată fizic de soțul său, un bărbat de 33 de ani.
 
În urma verificărilor s-a stabilit că în ziua de 18 martie a.c., între cei doi ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la locuința comună din comuna Valea Ciorii.
Polițiștii au întocmit formularul pentru evaluarea riscului iminent asupra vieții și integrității victimelor, reieșind faptul că se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.
Pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind de asemenea întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii