Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:49 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud Știre de presă - 24.12.2021

ro

24 Dec, 2021 11:45 885 Marime text

Nr. 472 din 24 decembrie 2021

 
BULETIN DE PRESĂ
 
Ordine de protecție provizorii emise de polițiștii bistrițeni
 
În data de 23 decembrie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost solicitați să intervină în cartierul Viișoara, la un conflict spontan apărut între doi foști concubini.
 
O femeie de 29 de ani, din Viișoara, a alertat polițiștii cu privire la faptul că în timp ce se afla la locuința sa împreună cu fostul concubin, un bărbat de 39 de ani, a fost agresată fizic de către acesta.
 
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Ordine Publică în cadrul unui dosar penal, urmând să documenteze fapta sub toate aspectele. Totodată, împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu.
 
***
 
La data de 23 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Nuşeni, au fost alertați de o tânără de 25 de ani din Feleac, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de amenințare.
 
Tânăra a adus la cunoștința polițiștilor faptul că în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soțul acesteia, un bărbat de 31 de ani, în urma unor neînțelegeri a fost amenințată de către acesta cu acte de violență.
 
Au fost analizate circumstanțele, constatându-se oportunitatea emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, acesta fiind ulterior evacuat din locuință.
 
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal de către polițiștii Postului de Poliție Nușeni.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii