Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud ”Intervenția unui fost polițist a dus la prinderea unei persoane cercetate pentru tâlhărie calificată”

ro

07 Nov, 2023 12:57 440 Marime text

                                                                                                Nr. 260 din 7 noiembrie 2023

 

BULETIN DE PRESĂ
 
         
          Update știre: ”Intervenția unui fost polițist a dus la prinderea unei persoane cercetate pentru tâlhărie calificată”
 
Tânărul de 21 de ani din Năsăud, cercetat pentru tâlhărie calificată și reținut pentru 24 de ore, de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, rămâne în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud pentru următoarele 30 de zile.
 
La data de 6 noiembrie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Bistrița, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile.
 
Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bistrița sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.
 
 
Bănuit de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală, identificat și reținut pentru 24 de ore, de polițiștii Biroului de Investiții Criminale
În seara de 6 noiembrie a.c., în urma cercetărilor și probelor administrate, polițiștii Biroului de Investiții Criminale Bistrița au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 32 de ani, din Nimigea, cercetat pentru lovire sau alte violențe și agresiune sexuală.
În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezent Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă.
Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în dimineața de 29 octombrie a.c., ar fi lovit-o pe o femeie care se deplasa printr-un pasaj subteran pietonal din Bistrița, iar după ce aceasta ar fi căzut, ar fi pipăit-o și atins-o în zone intime.
 
Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului de Investiții Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală.
          Bănuit de lovire sau alte violențe, depistat la scurt timp, în urma măsurilor întreprinse de polițiști
 
La data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 15.50, în urma măsurilor întreprinse, polițiștii au depistat un autoturism căutat, în care se afla o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Autoturismul în cauză a fost oprit în trafic, în Miceștii de Câmpie.
 
În fapt, cu aproximativ o oră înainte să fie depistat, polițiștii din Năsăud au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, că pe o stradă din oraș, un bărbat a fost lovit de o altă persoană care imediat după comiterea faptei a plecat de la fața locului cu un autoturism, împreună cu alte persoane.
 
Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit faptul că un năsăudean de 54 ani, în timp ce se afla pe stradă, în apropierea unui imobil din oraș, ar fi intervenit în discuțiile vecinului său cu un grup de persoane care i-ar fi efectuat lucrări de amenajare a jgheaburilor locuinței. În acest context, una dintre persoanele care ar fi efectuat lucrările, identificată de polițiști ca fiind un tânăr de 28 de ani, ar fi aruncat înspre bărbatul de 54 de ani un ciocan, lovindu-l. Acesta a fost transportat la spitalul din Năsăud pentru îngrijiri medicale.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar polițiștii din Năsăud continuă cercetările pentru documentarea faptei sub toate aspectele.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii