Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:46 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Bistrița-Năsăud La volan după c e a consumat substanțe psihoactive

ro

24 Oct, 2023 12:00 428 Marime text

                                                                                       Nr. 214 din 24 octombrie 2023

 

ȘTIRE DE PRESĂ
 
Conducător auto cu privire la care sunt indicii că ar fi consumat substanțe psihoactive, depistat în flagrant delict, de polițiștii Serviciului Rutier
 
La data de 23 octombrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier care desfășurau activități de monitorizare a traficului rutier au depistat și oprit pentru verificări un autoturism, condus de un bărbat de 43 de ani, din Livezile.
 
Autoturismul condus de acesta a fost depistat pe Drumul Național 17, în localitatea Livezile, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm faptul că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Acesta a fost testat si cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ.
 
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii