Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă îi cere public lui Marcel Ciolacu să prezinte cum arată ”dezastrul” din Portul Constanța

ro

16 Aug, 2022 14:48 2748 Marime text



Astăzi, într-o conferință de presă, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a încercat să justifice decizia de a-l schimba pe directorul performant al Portului Constanța și să mascheze regia din spatele acestei decizii, alături de ministrul Transporturilor.
 
Urmare a acestor afirmații, președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă îi cere public președintelui PSD să prezinte cum arată ”dezastrul” din Portul Constanța.
 
„Care au fost concluziile rapoartelor de analiză asupra managementului lui Florin Goidea, astfel încât s-a ajuns la decizia de a înlocui politic un manager de succes cu o persoană fără niciun fel de pregătire în vederea derulării activității acestui gigant economic și de importanță strategică a României? Performanțele lui Goidea, investițiile, reparațiile și proiectele din fonduri europene se văd probabil cu greu, de după geamurile fumurii ale revoluționarului din PSD.

Se vede clar că este vorba doar despre o decizie politică, iar declarațiile de astăzi nu fac altceva decât să confirme acest lucru. Totodată, am observat că a pomenit și numele primului ministru, iar pe această cale, îl rog să nu uzeze și să nu abuzeze de numele liderului PNL pentru a justifica un demers care are o legătură cu alegerile interne din PSD.
 
Pentru orice om care are o gândire logică, este greu să înțeleagă cum poate fi dezastru în Portul Constanța, atâta timp cât din rapoartele oficiale reiese că toți indicatorii economici sunt pe creștere, investițiile și accesările de fonduri europene sunt fără precedent”, susține Huțucă într-o postare pe pagina sa de pe o rețea de socialializare.

Vă reamintim, vineri, 12 august. Florin Vizan a fost numit la conducerea Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța, în locul lui Florin Goidea. Vizan și-a preluat mandatul cu data de 16 august a.c.

Începând de astăzi, Goidea s-a întors pe funcția de director adjunct în cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța

Citește și:

Florin Goidea rămâne director adjunct în cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii