Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Huțucă (PNL) „NATO construiește cea mai mare baza militară din Europa în județul Constanța!"

ro

19 Mar, 2024 19:21 775 Marime text
Bogdan Huțucă, prin intermediul unei postări pe pagina de socializare, anunță un proiect major de extindere a bazei aeriene a armatei române de la Mihail Kogălniceanu, cu o investiție impresionantă de aproximativ 2,5 miliarde de euro.

Această inițiativă reprezintă un angajament ferm al alianței în consolidarea securității în regiunea Mării Negre și în întreaga Europă.

Bogdan Huțucă subliniază importanța acestui proiect nu doar în ceea ce privește securitatea și apărarea, ci și în contextul dezvoltării economice locale, prin crearea de noi locuri de muncă și stimularea activității economice.


Iată postarea integrală de pe pagina de socializare a lui Bogdan Huțucă:

Acest proiect vizează o extindere a bazei aeriene a armatei române de la Mihail Kogălniceanu, iar investiția pentru NATO va fi de aproximativ 2,5 miliarde de euro.

Extinderea bazei aeriene de la Mihail Kogălniceanu și investiția masivă din partea NATO demonstrează angajamentul ferm al alianței în asigurarea securității în regiunea Mării Negre și în întreaga Europă.

Această bază militară va avea capacitatea de a găzdui până la 10.000 de membri ai personalului NATO și familiile acestora. Prin urmare, este important să subliniem că, pe lângă beneficiile evidente în ceea ce privește securitatea și apărarea, investiția în infrastructura militară va aduce avantaje semnificative și economiei locale, prin crearea de noi locuri de muncă și stimularea activității economice.


Citește și: 

Congres PPEBogdan Huțucă (PNL) - „Organizarea acestui eveniment în țara noastră reflectă importanța PNL în cadrul familiei politice europene"


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii