Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă despre primarii care au trecut la PSD „Oare de ce ar alege o navă precum Titanicul să primească la bord pasageri în plus?“

ro

29 Feb, 2024 21:17 972 Marime text
Președintele PSD Constanța, senatorul Felix Stroe a anunțat astăzi pe pagina sa de Facebook că în ultimele zile, mai mulți edili de la alte partide - inclusiv din județul Constanța- au anunțat că la următoarele alegeri locale vor candida din partea Partidului Social Democrat.

Printre aceștia se numără și primarul comunei Săcele din județul Constanța, Ion Oprea care a anunțat că pentru un nou mandat va candida din partea PSD, după ce la alegerile trecute a candidat din partea PNL. 

În replică, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care menționează că trecerea primarilor la PSD s-ar fi făcut „în baza unor calcule puțin greșite“. 

„În economia politică a județului Constanța, câțiva primari (din mai multe partide) au ales să treacă la PSD, probabil în baza unor calcule puțin greșite. Totuși, citind știrile pe subiect mă gândeam așa: oare de ce ar alege o navă precum Titanicul să primească la bord pasageri în plus?“ - a precizat deputatul PNL, Bogdan Huțucă. 

Citește și: 

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe„Mai mulți edili de la alte partide au anunțat că la următoarele alegeri locale vor candida din partea PSD“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii