Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța despre o posibilă candidatură comună "Vergil Chițac este candidatul PNL la Primărie și suntem pregătiți pentru o competiție"!

ro

06 Feb, 2024 18:03 1033 Marime text

Presa centrală vehiculează ipoteza unor candidaturi comune ale PSD și PNL în mai multe orașe din țară în contextul alegerilor locale din acest an.

Pentru Constanța este prezentat actualul primar,Virgil Chițac, drept candidat pentru un nou mandat, posibil și cu susținerea PSD.

Legat de această ipoteză, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a declarat pentru ZIUA de Constanța că nu deține informații despre o posibilă candidatură comună în dreptul lui Chițac.

"Nu am detalii despre negocierile privind comasarea, nu știu ce sugerează presa centrală (n.r.A3). Vergil Chițac este candidatul PNL la Primăria Constanța. Noi suntem pregătiți pentru o competiție", a afirmat liberalul. 

De cealaltă parte, deocamdată, liderul social-democrat Felix Stroe nu ne-a transmis un punct de vedere pe subiectul unei posibile candidaturi comune.

Vom reveni.


Citește și:

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța„Primarii PNL acordă un interes aparte investițiilor în infrastructura publică, prin accesarea de fonduri guvernamentale și europene, dar și prin atragerea de investiții private”!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii