Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă (PNL), președintele comisiei de Buget din Camera Deputaților, consideră discuția despre cotă unică sau impozitare progresivă, inserată artificial pe agenda publică

ro

28 Feb, 2024 17:29 672 Marime text






 
  • Bogdan Huțucă (PNL), președintele comisiei de Buget din Camera Deputaților, a declarat că discuția despre cotă unică sau impozitare progresivă este inserată artificial pe agenda publică, potrivit unui comunicat de presă. El susține că prioritatea este structurarea corectă a aparatului fiscal și redesenarea aparatului bugetar, potrivit G4Media. 

„Trebuie să fim atenți și circumspecți la orice mișcare fiscală care promite schimbarea sistemului de impozitare a veniturilor, pentru că introducerea amatoristică a unei astfel de mutări poate produce monștrii. Evaziune fiscală, distrugerea unor afaceri mici și mijlocii, muncă la negru sau la gri, explozie a prețurilor”, a declarat Bogdan Huțucă.

 

„Am avut discuții interminabile în coaliție despre calea de urmat la nivel de regim fiscal, pentru că problema de fond este una de credibilitate, deficit și inflație. Să redeschidem acum acest subiect este inoportun, cel puțin fără o bază tehnică solidă”, a mai spus el.

 
Declarațiile au apărut după ce mai mulți lideri PSD au readus în discuție eventuala schimbare a regimului fiscal din 2025.
 
Un alt liberal, Tănase Stamule, a preluat și el tema și a publicat pe contul său de Facebook un decalog al cotei unice, despre care a spus că ”susține oamenii harnici care știu ce să facă cu banii lor, ajută la dezvoltarea economică rapidă a României, fiindcă folosește potențialul românilor care vor să muncească și stimulează crearea și consolidarea clasei de mijloc, susține oamenii liberi”.
 
Citește și
Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța„Mergem pe cont propriu la locale. În BPN s-a votat comasarea și liste comune doar pentru europarlamentare!”


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii