Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Mergem pe cont propriu la locale. În BPN s-a votat comasarea și liste comune doar pentru europarlamentare!”

ro

21 Feb, 2024 19:18 1072 Marime text

Biroul Permanent Național al PNL a votat cu majoritate comasarea alegerilor și liste comune cu PSD pentru alegerile europarlamentare.

„Listele la alegerile locale vor fi separat pe fiecare partid.. Orice formă de alianță locală, mai puțin cu partidul AUR este exclusiv decizia filialelor județene. În BPN, nu s-au abordat subiecte legate de alegerile parlamentare sau prezidețiale”, a precizat pentru ZIUA de Constanța, liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, membru în BPN.

Întrebat fiind când vor face anunțul candidatului organizației de la malul mării pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, Huțucă a reiterat un răspuns pe care l-a mai dat și în ultima conferință de presă susținută la sediul PNL Constanța:

„Când vom avea certitudinea unei decizii o vom comunica. Echipa națională de campanie ne va impune un termen limită în interiorul unui calendar de activități. Este prioritatea noastră deci ne vom închide pe acest subiect înainte de termenul limită”, a comentat președintele PNL Constanța.


Menționăm că BPN al PNL a aprobat deciziile cu 58 de voturi pentru, 5 împotrivă (Cîțu, Bolojan, Birta, Sighiartău, Ioan Turc), două abţineri (Buican și Nica).  


Citește și:

LIVE VIDEO+TEXTEste oficial! Pro Romania Constanța a intrat în Partidul Național Liberal (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii