Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Congres PPE Bogdan Huțucă (PNL) - „Organizarea acestui eveniment în țara noastră reflectă importanța PNL în cadrul familiei politice europene"

ro

03 Mar, 2024 10:21 727 Marime text



În zilele de 6-7 martie, la București, Partidul Național Liberal va găzdui Congresul Partidului Popular European.

Evenimentul va aduna peste 2000 de delegați din peste 40 de țări, printre care se vor afla șefi de state și de guverne, președinți de partide din cadrul PPE și comisari europeni, toți făcând parte din familia politică a popularilor europeni.
 
„Acest congres politic al Partidului Popular European (PPE), cea mai mare familie politică din Europa, care este organizat simbolic în România, are drept scop pregătirea alegerilor europene din acest an. Organizarea unui eveniment atât de semnificativ în țara noastră reflectă importanța PNL în cadrul familiei politice europene.
 
PNL va rămâne ferm angajat în consolidarea valorilor democratice și va continua sprijinirea parcursului european și euro-atlantic al României. O Europă puternică este o Europă democratică, iar Bucureștiul va fi capitala de unde acest mesaj va fi transmis tuturor partidelor din familia popularilor.", transmite președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

Citește și:

Președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă despre primarii care au trecut la PSD „Oare de ce ar alege o navă precum Titanicul să primească la bord pasageri în plus?“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii