Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi, lovit cu o monedă la meciul FCSB - FC Viitorul „Gică, ne cerem scuze!“

ro

25 Apr, 2017 14:44 4808 Marime text
În timpul partidei FCSB - FC Viitorul, managerul tehnic al echipei oaspete, Gică Hagi, a fost lovit cu o monedă aruncată din tribună. „Regele“ a trecut peste acest incident şi nu a făcut mare caz, iar astăzi a apărut şi o reacţie din partea fanilor FCSB.

În acest sens, pe pagina de Facebook „Paluza Roş Albastră“, a fost postat un comunicat al fanilor, care condamnă gestul celor care au aruncat cu monada     

„Ne dezicem total de comportamentul grobian al unor asa-zisi suporteri stelisti, care nu stiu sa-si respecte valorile.

Nicio persoana, care iubeste culorile ros-albastre, nu poate vreodata sa-l injure pe Hagi sau sa arunce cu obiecte in directia lui. Orice comportament de acest gen este inadmisibil si nu-si are locul pe niciun stadion din tara, cu atat mai mult pe stadionul unde Steaua isi disputa meciurile de acasa!

Gica Hagi, este un colos al fotbalului romanesc, un simbol pentru gruparea ros-albastra si trebuie respectat indiferent din ce postura il intalnim.

Aseara, desi echipa lui trecea prin momente grele si el gesticula nervos de pe margine, s-a oprit o clipa si la indemnul peluzei, s-a indreptat spre noi si ne-a salutat... Asta spune multe despre caracterul stelistului Gheorghe Hagi!

Gica, ne cerem scuze in numele oricarui individ care a indraznit sa ridice chiar si o privire de repros asupra ta!

Respect 10 HAGI!“, este mesajul fanilor.
 
Sursa foto: Facebook (Peluza Roş Albastră)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii