Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 23 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doua meciuri in doua zile

ro

31 Jan, 2009 02:59 573 Marime text

Volei_CVM_Tomis_DESCHIDERE.jpgDupă partida de sâmbătă, cu Remat, echipa pregătită de Stelio de Rocco va juca, duminică, şi restanţa din etapa a XIV-a, cu Unirea Dej

După victoria din sferturile de finală ale Cupei României pe terenul formaţiei Remat Zalău, Club Volei Municipal Tomis va juca, astăzi, împotriva aceleiaşi echipe, de data aceasta în campionat, în etapa a XVI-a a Diviziei A1.

Campioana României, CVM Tomis, încearcă să obţină, în week-end, cea de-a 15-a victorie din tot atâtea etape disputate în acest sezon, când va juca pentru a doua oară în trei zile pe terenul echipei Remat Zalău. În partida de miercuri, din Cupă, formaţia constănţeană a făcut un prim pas spre accederea în semifinalele competiţiei, după ce s-a impus cu scorul de 3-1 (25-23, 25-21, 22-25, 25-19). Gazdele pot profita în partida de astăzi de oboseala acumulată de echipa antrenată de Stelio de Rocco, care a disputat într-o scurtă perioadă de timp atât jocuri în campionat şi în Cupă, cât şi în cupele europene. Remat Zalău ocupă, înainte de acest meci, locul opt în ierarhia internă, având opt victorii şi şapte înfrângeri. Meciul de sâmbătă va fi arbitrat de o brigadă formată din Silvian Lungu şi T. Pop. În plus, în drumul de întoarcere la Constanţa, campionii vor face o escală la Dej, unde vor juca şi restanţa cu Unirea Dej, din etapa a XIV-a, partida fiind reprogramată pentru duminică, de la ora 12.00. În urma acestor partide, Tomis poate reveni în fruntea clasamentului ocupat, în acest moment, de VCM Piatra Neamţ, care are însă un joc mai mult disputat. Etapa a XVI-a a Diviziei A1 la volei masculin mai programează meciurile: Dinamo Bucureşti - VCM LPS Piatra Neamţ, Unirea Dej - Ştiinţa Explorări Baia Mare, Universitatea Cluj - CSM Târgu Mureş, Rapid Bucureşti - Constam Buzău, Ştiinţa Bacău - Steaua Bucureşti.

Luptă pe trei fronturi

Seria partidelor jucate într-o perioadă scurtă de timp continuă însă pentru formaţia de la malul mării şi săptămânile viitoare. Angrenată atât în lupta pentru un loc în Final Four-ul Cupei Challenge, cât şi în Cupa României, echipa constănţeană va evolua în aceste săptămâni în trei competiţii. CVM Tomis joacă, miercuri, returul din Cupa României, cu Remat, sâmbăta viitoare fiind programat derbiul campionatului, pe terenul echipei VCM Piatra Neamţ. Apoi, trei zile mai târziu, constănţenii se întorc la partidele din cupele europene, când Tomisul va juca pe teren propriu, cu bieloruşii de la Metallurg Zhlobin, în prima manşă a sferturilor de finală ale GM Capital Challenge Cup. „Nu ne facem probleme din cauza oboselii, pentru că, până la urmă, o echipă cu pretenţii trebuie să facă faţă pe toate fronturile. Vor fi multe meciuri în perioada următoare, şi miercurea, şi sâmbăta, şi trebuie să fim pregătiţi pentru acest ritm", a declarat Laurenţiu Lică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii