Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii a luat CSM pentru Judecătoria Constanța, Judecătoria Mangalia și Judecătoria Medgidia

ro

22 May, 2024 17:00 629 Marime text
  • CSM a decis prelungirea delegării magistraților constănțeni în funcțiile de conducere, după expirarea delegărilor anterioare.
Judecătorul Ovidiu-Florin Constantinescu rămâne vicepreședintele Judecătoriei Constanța, iar magistratul Corll-Cătălina Geană rămâne președintele Secției Penale a instanței, în urma deciziilor Secției pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.
 
În cadrul aceleiași ședințe, s-a decis și ca Judecătoria Mangalia să fie condusă, în continuare, cu delegație, de către magistratul Carmen Claudia Berevoescu, iar Judecătoria Medgidia, de către magistratul Laura Sărac-Aldea.
 
Deciziile vizând Judcătoria Mangalia și Judecătoria Medgidia intră în vigoare de astăzi, 22 mai 2024, iar cele vizând Judecătoria Constanța vor intra în vigoare din 29 mai 2024 (pentru vicepreședintele Ovidiu Constantinescu) și, respectiv, 25 mai 2024 (pentru președintele de secție Cătălina Geană).
 
CSM a decis prelungirea delegării magistraților constănțeni în funcțiile de conducere, după expirarea delegărilor anterioare.
 
Noile delegări sunt valabile pănă la ocuparea funcțiilor prin concurs sau numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Consiliul Superior al Magistraturii, decizii legate de conducerea Parchetului Tribunalului Constanța! Intră în vigoare de mâine, 22 mai 2024
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii