Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschet CSM II Constanța, lecție dură primită în meciul cu CSS VSK Gheorgheni (GALERIE FOTO)

ro

06 Feb, 2024 17:00 873 Marime text
  • În Grupa B a Ligii 1, CSM II Constanța se află pe locul 4, cu 22 de puncte.
 
Echipa masculină de baschet CSM II Constanța a pierdut partida de pe teren propriu cu CSS VSK Gheorgheni, din Liga 1, scor 73-88, după ce formația gazdă a condus trei sferturi din meci.
 
Pe sferturi, scorul în partida Constanța - Gheorgheni a fost 17-19, 25-16, 23-21, 8-32. „CSM II Constanța a avut un avantaj de șapte puncte la pauză, 42-35, pe care l-a mărit până la 12, însă ce a urmat în sfertul patru a fost cu totul dintr-un alt registru. Oaspeții au avut un parțial de 17-0 în sfertul patru, au egalat și au trecut la conducere, timp în care echipa noastră nu a găsit nicio soluție. Defensiva a cedat iar oaspeții au punctat din spatele semicercului la foc continuu, primind aripi pe fondul neputinței echipei noastre. Chiar și cu câteva time out-uri luate de antrenorul Octavian Boian, CSM II Constanța nu a găsit soluții să mai reducă din diferență, astfel că sfertul final s-a încheiat cu un parțial de 8-32, iar CSM Constanța primește o lecție dură, într-o partidă în care s-a prezentat doar trei sferturi în joc“, este mesajul CSM Constanța.
 
Pentru formația de pe litoral au evoluat: Vitalie Balan - 17p și 6 recuperări, Andrei Călințaru - 14p, 6 pase decisive și 10 recuperări, Ștefan Gribinic - 16p și 6 recuperări, Șerban Jeles - 15p și 2 recuperări, Naser Omer - 4p și 5 recuperări, Andrei Dobre - 4p și 3 pase decisive, Erik Began - 2p și 2 recuperări, Sergiu Drăghici - 1p și 3 pase decisive, Mihai Călințaru - o recuperare, Andrei Constantin, Davide Mihai și Vlad Ichim.
 
În Grupa B, CSM II Constanța se află pe locul 4, cu 22 de puncte, având șapte victorii în 15 meciuri disputate. În următoarea etapă, echipa constănțeană va juca pe terenul Șiinței București.
 
La Tulcea, o victorie în trei meciuri
 
Echipa masculină Under-14 a CSM Constanța a încheiat turneul de la Tulcea cu o victorie în cele trei partide disputate. CSM Constanța U-14 a avut două meciuri disputate în debutul turneului, decise la două posesii, în prima partida cedând cu 54-58 în fața Axiopolis Cernavodă, iar în cealaltă câștigând cu Iris Iași, scor 72-66. În ultima partidă, băieții antrenați de Bogdan Ivanovici au cedat cu 70-86 cu CSS Tulcea. În Grupa 3 din Campionatul Național U-14 Masculin, CSM Constanța se află pe poziția a 3-a, cu 4 puncte în cele trei meciuri disputate.
 
Turneul de la Constanța, încheiat cu un succes
 
În întrecerea feminină U-14, CSM Constanța U14 Feminin a înregistrat o victorie în cel mai recent turneu organizat pe teren propriu, la Sala de la Complexul Sportiv„Tomis“ din Constanța. Fetele antrenate de Volha Tămîrgeanu au avut un turneu bun, cu un prim meci decis la un singur punct în favoarea adversarelor de la CSS Craiova (scor 38-39) ca mai apoi să se impună în al doilea meci cu CSM Târgoviște, scor 49-33. CSM Constanța U-14 se află pe locul 2 în Grupa 7, cu trei puncte acumulate în cele două meciuri disputate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Baschet)
 
Citește și:

Baschet
CSM Constanța, victorie cu Rapid București, într-o atmosferă incendiară (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii