Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:38 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Au fost numiți administratorii provizorii ai Nuclearelectrica Serv SRL. Iată durata mandatului

ro

22 May, 2024 17:00 740 Marime text
  • Conform termene.ro, platformă consultată miercuri, 22 mai 2024, firma a fost fondată la data de 17 decembrie 2021, are sediul în Cernavodă, județul Constanța, iar obiectul de activitate este „servicii de furnizare și management a forței de muncă”
 
Conform deciziei nr. 158/18 martie 2024 a lui Cosmin Ghiță, directorul general al Societății Naționale Nuclearelectrica SA, asociatul unic al Nuclearelectrica Serv SRL, au fost aprobate numirile în calitate de administratori provizorii ai Nuclearelectrica Serv SRL, pentru un mandat de cinci luni începând cu data de 20 martie 2024, a următorilor:
  • Laurențiu Dan Tudor
  • Raluca Dobre
  • Radu Nicolae Toader
 
Perioada mandatului a fost stabilită în temeiul prevederilor art. 29 din O.U.G. nr. 109/2011, sau până la numirea administratorilor ca urmare a finalizării procedurii de selecție în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011, dacă selecția se finalizează înainte de împlinirea termenului mandatului.
 
Membrii Consiliului de Administrație au fost împuterniciți pentru a îndeplini orice act sau formalitate cerute de lege pentru înregistrarea și aducerea la îndeplinire a asociatului unic al Nuclearelectrica Serv SRL, inclusiv formalitățile de publicare și înregistrare a acesteia la Registrul Comerțului sau orice altă instituție publică. Membrii Consiliului de Administrație pot delega toate sau o parte din puterile conferite mai sus oricărei persoane competente pentru a îndeplini acest mandat.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a nr. 2442 din data de 20 mai 2024.
 
Despre Nuclearelectrica Serv SRL
 
Conform termene.ro, platformă consultată miercuri, 22 mai 2024, firma a fost fondată la data de 17 decembrie 2021, are sediul în Cernavodă, județul Constanța, iar obiectul de activitate este „servicii de furnizare și management a forței de muncă”.
 
Nuclearelectrica Serv SRL a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri de 3.294.915 lei, o pierdere de 1.045.674 de lei și 40 de salariați.
 
Conform sursei menționate, asociatul unic al firmei, Societatea Națională Nuclearelectrica SA mai figurează în: Energonuclear SA, Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu – Feldioara SRL și Ropower Nuclear SRL.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:
Contract de 47.000 de euro încheiat între Nuclearelectrica Serv SRL, județul Constanța, și Royal Eurotrans. Despre ce este vorba (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii