Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei. CSM Constanța Cristian Imhoff - „Suntem cam dezamăgiți că nu am acces în semifinale, dar continuăm lupta“ (GALERIE FOTO)

ro

28 Mar, 2024 17:00 918 Marime text
Cristian Imhoff
 
  • În sferturi, CSM Constanța a întâlnit Rapid București, care a mers în Top 4 după două victorii.
 
Echipa masculină de volei CSM Constanța (antrenori, Cristian Imhoff și Răzvan Parpală) a sperat ca, printr-o victorie, să egaleze la general și să ducă în meciul decisiv întâlnirea cu Rapid București din sferturile turneului play-off al Diviziei A1.
 
Formația din capitală, care a încheiat pe locul doi sezonul regular, conducea cu 1-0 după primul meci, câștigat pe teren propriu cu 3-1, însă la capătul unei lupte dure, în care oaspeții au pus reale probleme. Pe litoral, s-a înregistrat același scor în favoarea Rapidului, care s-a impus printr-o evoluție solidă și a pus capăt după două meciuri duelului din sferturi. Rapid s-a calificat astfel în semifinale, în grupa 1-4, care continuă cursa pentru titlu și în care primul adversar va fi Corona Brașov. 
 
S-au lovit în dese rânduri de blocajul advers
 
„CSM Constanța i-a dat emoții Rapidului doar în primul meci al seriei din Playoff, și, deși, a câștigat setul al doilea în confruntarea de la Constanța, echipa noastră s-a lovit în dese rânduri de blocajul advers, iar preluările inexacte ne-au făcut meciul mai greu“, se arată pe pagina de Facebook a CSM Constanța.
 
Steaua, următorul oponent
 
De cealaltă parte, în faza a II-a din play-off, CSM Constanța va evolua în grupa 5-8. Prima confruntare, tot după sistemul „2 din 3“, va fi cu Steaua București, învinsă în două jocuri de Corona Brașov (3-0 acasă și 3-1 în deplasare). Meciurile cu Steaua se vor disputa pe 6 aprilie 2024, la București, pe 10 aprilie, la Constanța, și, dacă va fi cazul, pe 13 aprilie, la București.
 
„Aveam motivația să mergem mai departe“
 
După meciul al doilea cu Rapid, Cristian Imhoff a declarat: „Din nefericire, nu am jucat așa de bine. De fapt, să fiu sincer, nimic nu a mers. Am încercat ceva înlocuiri, am schimbat poziții. Câteodată, se întâmplă, ai și astfel de zile. Voiam ca, în urma unui meci bun, să egalăm la general și să ducem întâlnirea în meciul decisiv. Este trist, pentru că aveam motivația să mergem mai departe, în semifinale. Suntem cam dezamăgiți, dar continuăm lupta. Trebuie să ne liniștim și să ne gândim la următorul meci“, a menționat tehnicianul.
 
„Am tot respectul pentru ce au făcut în acest sezon“
 
„Cineva care nu a văzut meciul ar crede că am avut o partidă ușoară, dar nu a fost așa. Este adevărat, am făcut un meci foarte bun, dar CSM Constanța a arătat că știe să joace volei. În special, în primul meci, ne-a pus probleme mari. Poate n-au putut repeta acea evoluție, dar am tot respectul pentru ce au făcut în acest sezon“, a menționat și antrenorul Rapidului, Dragan Kobiljski.
 
„Ne-au pus sub presiune cu serviciul“
 
„A trebuit să ne întrebuințăm pentru a câștiga. Am fost puși din nou sub presiune cu serviciul, Constanța a luptat. Poate părea ușor, dar a fost o luptă grea. Sunt fericit că mergem mai departe după două meciuri, avem astfel mai mult timp de pregătire a semifinalei“, a punctat Christian Fromm, voleibalistul Rapidului.     
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
 
Citește și:
 
Volei
CSM Constanța a cedat și în a doua dispută cu Rapid București, nu a putut produce surpriza (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii