Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța AGA la Ostrovit SA! Acționarii decid bugetul pe 2024

ro

22 May, 2024 17:00 601 Marime text
  • AGA a fost convocată de Consiliul de Administrație al societății, reprezentat de președintele Oana Camelia Belu.
Acționarii Ostrovit SA sunt convocați la Adunarea Generală a Acționarilor, programată să se desfășoare în data de 21 iunie 2024, de la ora 10.00, la sediul societății, din comuna constănțeană Ostrov, strada Regiei, nr. 1.
 
AGA a fost convocată de Consiliul de Administrație al societății, reprezentat de președintele Oana Camelia Belu.
 
Pe ordinea de zi a ședinței se află, printre altele, aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2024, dar și aprobarea planului de investiții pe 2024.
 
De asemenea, se vor pune în discuție și aprobarea repartizării profitului pe 2023, aprobarea bilanțului și a situațiilor contabile din 2023, aprobarea raportului auditorului financiar pe anul 2023, precum și aprobarea raportului Consiliului de Administrare pe 2023.
 
Dacă nu va fi îndeplinit cvorumul necesar pentru prima convocare, AGA va fi reprogramată pe 1 iulie 2024, ora 10.00, cu aceeași ordine de zi, în același loc și la aceeași oră.
 
Despre Ostrovit SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 22 mai 2024, Ostrovit SA a fost înființată în 1991, are sediul social în Ostrov, pe strada Regiei, nr. 1 și se ocupă de cultivarea strugurilor.
 
Societatea are puncte de lucru și în județele Ilfov și Călărași, dar și în alte zone ale țării.
 
Acționari figurează Asociația Familială Agro Coh (52,11041%) din Mogoșoaia, Leader International SRL din Mogoșoaia (administrată de Stelian Udrea și deținută de Maria Culcescu, Oana Camelia Belu, Marin Culcescu, Stere Zurzu, Elison 2000 SRL și Berser SA), Statul Român prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, Emanoil Aron și Ion Găman.
 
Administratori figurează Oana Camelia Belu, Niculae Jecu și Lucian Ștefan Velciu.
 
Numele Oanei Camelia Belu se leagă și de Berser SA, Gustos și Sănătos SRL, Angus Dobrogea Cooperativă Agricolă, Frank 93 Prod SRL și Leader International SRL, aceasta deținând și un PFA.
 
Numele lui Niculae Jecu, la rândul său, se leagă și de Hortifruct SRL, Gustos și Sănătos SRL, Vinăria Ostrov SRL (reprezentant asociat persoană juridică) și Leader International SRL (împuternicit sucursală).
 
Numele lui Lucian Ștefan Velciu se leagă și de Domeniile Ostrov SRL
 
Emanoil Aron și-a legat numele și de MIG VAS SRL, Conex SRL, Astravit SRL, MIG VAS Distributie SRL, Leblon Cafe SRL, Vasilewatt SRL, Eco Energie Echilibrare SRL, Energy Park Storage SRL, Energy Park Equilibrium SRL și Tup&Tup SRL.
 
Ion Găman, la rândul său, figurează în MIG Vas Distributie SRL și Geroco Agrosil SRL.
 
Leader International SRL figurează în Berser SA, Hortifruct SRL și Ecosmart Union SA.
 
Ostrovit SA este acționar în Vinăria Ostrov SRL, Hortifruct SRL și Ecosmart Union SA.
 
În 2022, Ostrovit SA a declarat 125 de angajați, profit peste 135.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 42,84 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Afaceri Constanța
Ce decizii a luat Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Ostrovit SA

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii