Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vor concura şi la Mamaia Ştafeta formată din militarii Cristi Onofrei şi Laurenţiu Cobzaru, pe locul doi la semimaratonul de la Iaşi

ro

22 Apr, 2018 17:33 3422 Marime text
La semimaratonul de la Iaşi, eveniment sportiv care a avut loc astăzi, în sprijinul copiilor din comunităţile defavorizate, a concurat şi ştafeta formată din militarii gălăţeni Cristi Onofrei (de la Jandarmerie) şi Laurenţiu Cobzaru (de la Poliţia Militară).
 
Fiecare dintre cei doi alergători a parcurs câte 10,5 km, iar la final ştafeta lor a ocupat locul doi în clasamentul general.
 

A fost o cursă foarte frumoasă. Un traseu compus din teren variat, urcare şi coborâre, a declarat Laurenţiu Cobzaru, care a alergat al doilea în ştafetă.

 
Cei doi, colegi în echipa „Aşii alergării Galaţi”, vor face parte şi din formaţia „Forţa Albastră“, care va participa, la Mamaia, pe 5 mai a.c., la un eveniment sportiv unic în lume, un ultramaraton de 24 de ore pe nisip, „Alerg 24h Autism Marea Neagră“.
 
„Forţa Albastră“ care va cncura la Mamaia cuprinde şi alţi militari gălăţeni, precum Liviu Cobzaru (de la infanterie), fratele lui Laurenţiu Cobzaru, dar și Tudorel Antohi (Poliția Militară).    
 
Membru al Ligii Militarilor Profesionişti, Laurenţiu Cobzaru a alergat, anul trecut, în cinstea Zilei Naţionale a României, distanţa Galaţi - Constanţa (210 Km) în 23 de ore şi 45 de minute. Cu ocazia acelui eveniment, Liga Militarilor Profesionişti, prin preşedintele Dan Albu, i-a oferit, la Muzeul Marinei, o diplomă caporalului Laurenţiu Cobzaru, „în semn de apreciere pentru modul în care onorează Corpul Militarilor Profesionişti cu ocazia Zilei Naţionale a României“.
 
Laurenţiu Cobzaru are în palmares zeci de concursuri câştigate, inclusiv la Constanţa, Mamaia şi Tulcea.
 

Mă implic în acţiuni, caritabile, pentru copii. Orice sumă o donez scopurilor caritabile, a declarat caporalul, în exclusivitate pentru ZIUA de Constanţa.

 
În acest an, militarul va desfăşura un alt proiect sportiv, urmând a alerga 300 de kilometri în două zile spre Bucureşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii