Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FC Viitorul a ajuns pe locul 12 în Liga 1 Cătălin Anghel - „E momentul să fim bărbaţi şi să ieşim în faţă!”

ro

15 Feb, 2021 00:00 3001 Marime text
 
  • FC Viitorul a pierdut şi meciul din etapa a 23-a a Ligii 1, cu FC Argeş în deplasare.
  • Echipa constănţeană a acumulat până acum 25 de puncte (cinci victorii, zece egaluri şi opt eşecuri, golaveraj 29-31).
  • Distanţa de opt puncte faţă de locul şase poate creşte după disputarea tuturor meciurilor rundei.
 
Seria neagră a FC Viitorul în Liga 1 continuă. După eşecul din deplasare cu FC Argeş (0-1 în etapa a 23-a), echipa de pe litoral a ajuns la al optulea meci la rând fără victorie şi la a treia înfrângere consecutivă, complicându-şi misiunea de a se califica în play-off.
 
Formaţia constănţeană a coborât până pe locul 12 în clasament (din 16 echipe) şi s-a îndepărtat la opt puncte de poziţia a şasea, ultima care asigură accederea în play-off. În plus, această distanţă poate creşte după disputarea tuturor meciurilor rundei!
 
Antrenorul Cătălin Anghel, cel care, alături de Cristian Sava, stă pe banca tehnică a FC Viitorul în această perioadă, în condiţiile în care antrenorul principal, Mircea Rednic, şi alţi doi membri ai staff-ului său, au coronavirus, este de părere că, la Piteşti, oaspeţii nu meritau să piardă, însă greşelile personale i-au dus la eşec.
 

„După ce am primit golul, echipa nu a reacţionat”

   
„Cred că am pierdut nemeritat, întrucât am controlat jocul, am avut mult mai multe oportunităţi. Din punctul meu de vedere, echipa noastră a condus meciul. Din păcate însă, «reuşim» şi acum să facem aceleaşi greşeli, colective sau individuale, şi luăm un gol foarte uşor, când adversarul nu s-a apropiat de poartă decât în urma unui corner ori a unei lovituri libere. După ce am primit golul, echipa nu a reacţionat, ceea ce nu mi-a plăcut deloc. Orice se poate întâmpla la un joc de fotbal, dar imediat trebuie să ai reacţie. Iar noi nu am văzut s-o fi avut. Suntem într-o criză acum, cred eu, întrucât de trei meciuri nu numai că marcăm foarte puţin, dar şi pierdem. Este momentul să fim bărbaţi, să ieşim în faţă şi să stopăm acest lucru. Eu cred că jucătorii au capacitatea şi valoarea să depăşească momentul”, a spus Cătălin Anghel.
 

Mai are de jucat şapte meciuri din sezonul regular

 
FC Viitorul a acumulat până acum 25 de puncte (cinci victorii, zece egaluri şi opt eşecuri, golaveraj 29-31). Formaţia de pe litoral mai are de jucat şapte meciuri din sezonul regular, iar în etapa viitoare va întâlni pe teren propriu Poli Iaşi (locul 16, ultimul, cu 16 puncte), luni, 22 februarie, de la ora 20.30.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
FC Viitorul a pierdut şi meciul cu FC Argeş
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii