Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, meci contra campioanei CFR Cluj. Ambele echipe sunt neînvinse până acum în campionat

ro

13 Aug, 2021 00:00 3117 Marime text

 
  • În clasament, Farul se află pe locul cinci, cu opt puncte, fiind neînvinsă și fără gol primit până acum în campionat.
  • CFR conduce în clasament, ca lider solitar, cu punctaj maxim, după ce a câștigat toate cele patru meciuri jucate.
  • „Marinarii“ nu îl vor avea pe bancă la această partidă (și nici la cea următoare) pe managerul tehnic Gică Hagi, suspendat.
 
Farul Constanța susține vineri, 13 august, de la ora 21.30, meciul din etapa a cincea a Ligii 1, întâlnind în deplasare CFR Cluj, campioana en-titre a României.
 
 
În clasament, Farul se află pe locul cinci, cu opt puncte, fiind neînvinsă și fără gol primit până acum în campionat. Și CFR are un parcurs foarte bun în Liga 1, conducând în clasament, ca lider solitar, cu punctaj maxim, după ce a câștigat toate cele patru meciuri jucate. „Marinarii“ nu îl vor avea pe bancă la această partidă (și nici la cea următoare) pe managerul tehnic Gică Hagi, suspendat două etape în urma eliminării din meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe. În runda viitoare, Farul va juca pe teren propriu cu Dinamo București, vineri, 20 august, de la ora 21.30.

 
„Vrem să câștigăm și la Cluj“

 
„CFR este o echipă bună și pe atac pozițional, și pe atac rapid, dar și la fazele fixe. Altfel, nu avea cum să câștige campionatul atâția ani la rând. În continuare, CFR arată forță, și în ofensivă, și pe faza defensivă. În orice meci avem ca obiectiv să câștigăm și vrem să o facem și la Cluj. Dacă vrei să te impui pe tabelă, e foarte important să nu primești gol. Până acum, am făcut-o foarte bine, iar în continuare trebuie să mergem pe aceeași linie și să încercăm să marcăm cât mai multe goluri. Jocul nostru colectiv, ca și cel pe tranziție, trebuie să fie foarte bun“, a declarat Cătălin Anghel, antrenor la Farul Constanța. 

 
„Farul poate prinde turneul play-off“

 
„Față de meciul jucat de CFR cu Young Boys Berna, contra noastră va fi altceva, altă poveste. Trebuie să mergem foarte concentrați la Cluj, pentru că au o echipă foarte bună, experimentată. Trebuie să ne gândim să jucăm, să facem un meci bun și să scoatem punct sau puncte. Important e să dăm un gol mai mult și să câștigăm. CFR are jucători buni în toate compartimentele, dar nu mi-e teamă de nimeni. Și noi avem un lot valoros și am demonstrat în aceste patru etape să știm să jucăm și la rezultat. Am reușit meciuri bune și sunt convins că așa va fi și la Cluj.  Farul poate prinde turneul play-off, cu siguranță. Muncim în fiecare zi pentru aceasta“, a menționat și fundașul Sebastian Mladen.

 
CFR Cluj vrea să-și recapete moralul

 
Un alt apărător al „marinarilor“, Virgil Ghiță, este de părere că Farul va avea un meci foarte greu, având în vedere că CFR a pierdut întâlnirea de la Berna și va juca foarte motivată, pentru a câștiga și a-și recăpăta moralul. „Cred că va fi un meci extraordinar de frumos. Cine va face greșelile mai puține, va fi mai bine așezată în teren și va avea o tactică mai bună va avea câștig de cauză. Mergem la Cluj cu gândul la victorie“, a precizat Ghiță. 

Sursa foto: Farul Constanța
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Suspendări și amenzi după meciul Farul Constanța - Sepsi Sfântu Gheorghe. Cât va lipsi Gică Hagi de pe banca tehnică

CFR Cluj - Farul Constanța
Cătălin Anghel - „Cred că va fi un meci foarte disputat“ (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii