Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Cupa organizată în memoria lui Cătălin Agafiței și-a derulat prima ediție (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

28 Jan, 2024 14:45 1110 Marime text
 
La Constanța s-a încheiat prima ediție a turneului organizat în memoria lui Cătălin Agafiței, fost fotbalist, antrenor și cadru didactic, care s-a stins din viață în septembrie 2023, la numai 46 de ani.
 
Organizată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța (inspector de educație fizică și sport – Gabriel Georgescu), la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“ (unde Cătălin Agafiței a activat ca director), competiția a fost câștigată de Școala Gimnazială nr. 24 „Ion Jalea” din Constanța, 1-0 în finala cu Școala Gimnazială Nr. 1 din Târgușor.
 
La festivitatea de premiere au participat și Ionuț Larie, căpitanul Farului, și Cătălin Anghel, antrenorul principal al Farului.
 
Clasamentul final a fost: 1. Școala Gimnazială nr. 24 „Ion Jalea“ Constanța, 2. Școala Gimnazială nr. 1 Târgușor, 3. Școala Gimnazială nr. 12 „B.P Hașdeu“ Constanța, 4. Colegiul Național Pedagogic „C. Brătescu“ Constanța.
 
Cătălin Agafiței a decedat în urma unei boli nemiloase. În decembrie 2023, chiar în ziua de Crăciun, pe 25, ar fi împlinit 47 de ani. El a fost junior la Farul Constanța, iar apoi, ca senior, a evoluat la mai multe echipe divizionare din județ. A activat și ca antrenor, începând de la nivel juvenil și continuînd la seniori, la mai multe echipe din județ (la care a și jucat), cu care a obținut rezultate. În învățământ, Cătălin Agafiței a fost profesor de educație fizică și sport (titular la Școala 24 „Ion Jalea“), iar la Școala Gimnazială nr. 3 „Ciprian Porumbescu“ a activat ca director. La Inspectoratul Școlar Județean Constanța a fost membru în Consiliul Consultativ al disciplinei educație fizică și sport, dar și responsabil cerc pedagogic.
 
Sursa foto: Facebook (Gabriel Georgescu); video – Farul Constanța
 
Citește și:


Constanța. Mesaje cutremurătoare la moartea lui Cătălin Agafiței, fost fotbalist și cadru didactic
„Dumnezeu a luat lângă el un om minunat“
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii