Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Cluj - Farul Constanța Cătălin Anghel - „Cred că va fi un meci foarte disputat“ (video)

ro

11 Aug, 2021 15:08 5507 Marime text
  • „Marinarii“ se duelează cu campioana en-titre a României și lider solitar în acest moment în clasament.

Farul Constanța susține vineri, 13 august, meciul din etapa a cincea a Ligii 1, întâlnind în deplasare CFR Cluj, campioana en-titre a României.

Partida începe la ora 21.30.

În clasament, Farul se află pe locul cinci, cu opt puncte, fiind neînvinsă și fără gol primit până acum în campionat.

Și CFR are un parcurs foarte bun în Liga 1, conducând în clasament, ca lider solitar,. cu punctaj maxim, după ce a câștigat toate cele patru meciuri jucate.        

Cred că va fi un meci foarte disputat. Jucăm contra campioanei. Știm foarte bine că CFR are o echipă extrem de puternică. Nu mergem acolo însă doar să facem deplasarea. Orice meci jucăm îl tratăm la victorie. Nu va fi ușor, dar, încet-încet, relațiile de joc și omogenitatea echipei noastre sunt tot mai bune. Sperăm să facem un meci bun și la Cluj și să câștigăm. Avem nevoie de rezultat cu CFR. Faptul că echipa clujeană a pierdut cu Young Boys Berna nu înseamnă că ne va fi mai ușor, a declarat Cătălin Anghel, antrenor la Farul Constanța.   

Din partea Farului, meciul a fost prefațat și de jucătorii Virgil Ghiță și Sebastian Mladen, ale căror declarații le găsiți mai jos. 

PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Farul Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii