Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Cătălin Anghel - „Această victorie e un punct de plecare. Sperăm să ne dea elan și încredere“ (GALERIE FOTO)

ro

03 Dec, 2023 17:00 1203 Marime text

 
  • În etapa următoare, campioana României joacă pe teren propriu cu Petrolul Ploiești.
 
După șase etape la rând în Superligă în care nu mai cunoscuse gustul victoriei, înregistrând în acest interval patru egaluri (toate pe teren propriu) și două înfrângeri, Farul Constanța, campioana României, a reușit să bifeze din nou un succes.
 
În etapa a 18-a, „marinarii“ au jucat în deplasare cu Politehnica Iași, câștigând cu 3-2, dar victoria nu a fost lipsită de emoții. După o primă repriză foarte bună, pe care a încheiat-o cu scorul de 3-0, Farul a arătat altă față după pauză. Gazdele au redus din diferență la 2-3 și au alergat după egalare, pe care însă nu au mai reușit să o obțină.  
 
„O primă repriză excelentă făcută de echipa noastră, dar, din păcate, o a doua parte foarte slabă. Trebuie să o uităm și să rămânem cu prima repriză. Dacă vom juca așa, ca în primele 45 de minute de la Iași, și în continuare, ușor-ușor, vom reveni la ce am fost în sezonul trecut. Însă trebuie analizat foarte bine. Această victorie e un punct de plecare și sper din tot sufletul să ne dea elanul și încrederea de care avem nevoie pentru a lega și un al doilea succes, de care avem foarte mare nevoie“, a declarat antrenorul principal al echipei de pe litoral, Cătălin Anghel, managerul tehnic Gheorghe Hagi lipsind în continuare de pe bancă, la Iași ispășindu-și ultima dintre cele două etape de suspendare primite în urma cartonașului roșu încasat la meciul cu FC Hermannstadt.
 
Cel mai bun jucător  de pe teren în victoria de la Iași a fost desemnat decarul Farului, Constantin Budescu, autor al unui gol și al unei pase decisive, bilanț cu care a încheiat meciul și atacantul brazilian Rivaldinho. 
 
În urma succesului cu Politehnica Iași, Farul a acumulat 25 de puncte, fiind aproape de ultimul loc de play-off, șase. În 18 meciuri, „marinarii“ au șapte victorii, patru egaluri și șapte înfrângeri și golaveraj negativ, -3 (27-30). În etapa următoare, campioana României joacă pe teren propriu cu Petrolul Ploiești (locul 5, cu 26 de puncte), duminică, 10 decembrie 2023, de la ora 17.00.
 
Până atunci însă, Farul are meci în Cupa României, susținând, marți, 5 decembrie, de la ora 19.00 (în direct la Digi Sport și Prima Sport), ultima partidă din grupa D, în deplasare cu Universitatea Craiova. Fără niciun punct după două runde, formația de pe litoral e ultima în clasament și nu mai are nicio șansă de calificare încă de runda trecută. Clasamentul arată astfel: 1. FC Voluntari - 4p, 2. Universitatea Craiova - 4p, 3. Gloria Buzău - 3p, 4. UTA - 3p, 5. CS Tunari - 2p, 6. Farul - 0p. Marți, de la ora 19.00, în grupa D se mai joacă UTA - FC Voluntari și CS Tunari - Gloria Buzău, primele două clasate urmând a se califica în sferturile competiției.   
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța 
 
Citește și:
 
Succes cu emoții la Iași, după 3-0 la pauză!
Farul Constanța, din nou victorie în Superligă, după șase etape

 
Revenirea la Farul Constanța, una dintre variantele lui Denis Alibec!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii