Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța, al șaselea meci la rând fără victorie în Superligă Cătălin Anghel - „Suntem într-o criză de moment, dar n-avem timp să plângem prea mult“

ro

26 Nov, 2023 17:00 1216 Marime text
 

 
  • Farul a înregistrat ultima victorie în Superligă pe 8 octombrie 2023, în meciul din deplasare cu Oțelul Galați, scor 1-0.
 
După eșecul sever din meciul cu FC Voluntari, scor 2-4, Farul a ajuns la șase partide la rând fără victorie în campionat, înregistrând în acest interval patru egaluri (toate pe teren propriu) și două înfrângeri (în deplasare).
 
În disputa de pe terenul FC Voluntari, din etapa a 17-a, în care nu l-au avut pe banca tehnică pe managerul tehnic Gheorghe Hagi, suspendat, „marinarii“ au fost conduși cu 3-0 la pauză, scor stabilit încă din minutul 37.    
 
„Orice ocazie sau oportunitate a echipei adverse s-a transformat în gol, pe niște greșeli pe care nu le-am mai văzut la echipa noastră. Când adversarul marchează de patru ori, e foarte greu să revii. Este clar că nu mai suntem cei din sezonul trecut, din toate punctele de vedere. Nu mai prestăm nici ofensiv, nici defensiv fotbalul pe care l-am avut anul trecut. Suntem într-o criză, dar am câștigat împreună, pierdem împreună. Trebuie să facem în așa fel încât să ne strângem și deja de meciul următor să aducem punct sau puncte, pentru că obiectivul nostru este intrarea în play-off și avem mare nevoie. Am fost întrebați de lipsa anumitor jucători (n.r. la partida cu FC Voluntari au lipsit Artean – suspendat, Băluță, Nedelcu și Grigoryan – accidentați) , dar aici suntem o echipă. Trebuie să schimbăm lucrurile, iar la primul joc să se vadă că toată lumea a înțeles treaba asta, să lăsăm capul jos și să muncim mai mult, să fim modești, cu picioarele pe pământ și să aducem punct sau puncte. Dacă fiecare nu va pune în slujba echipei ce trebuie, nu vom reuși. Am convingerea că vom face aceasta și sper ca și noi, și jucătorii să realizăm aceasta deja de la meciul următor. Trebuie să punem suflet. Lipsa de pe banca tehnică a managerului tehnic contează foarte mult“, a declarat Cătălin Anghel, antrenorul principal al Farului.
 
„Este un campionat echilibrat“
 
În etapa viitoare, echipa de pe litoral, care momentan e în afara zonei de play-off, va juca în deplasare cu Poli Iași, vineri, 1 decembrie, de la ora 20.00. „Este un campionat echilibrat, două victorii te pot urca pe loc de play-off, două înfrângeri te pot duce într-o zonă foarte periculoasă. N-avem timp să plângem prea mult, trebuie să vedem ce avem de făcut, să oprim dacă se poate tot ce se întâmplă negativ din punct de vedere defensiv în primul rând, dar și ofensiv. Noi vrem să ne batem cu cei mai buni și putem să o facem“, a mai spus Cătălin Anghel.
 
„Nu aș vrea să găsesc alibiuri“
 
Farul a înregistrat ultima victorie în Superligă pe 8 octombrie 2023, în meciul din deplasare cu Oțelul Galați, scor 1-0, din etapa a 12-a. „Trebuie să ne cunoaștem calitățile și defectele și să jucăm mai mult pe calitățile noastre, să punem mai mult suflet și să revenim cu picioarele pe pământ. Toată lumea are impresie că este ușor, dar nu e, să joci și în Europa, cum am făcut noi, și în campionat, dar am avut și lot și jucători cu anumită experiență să facă treaba aceasta. Nu aș vrea să găsesc alibiuri. Trebuie să ne privim în oglindă, să vedem ce calități avem, iar fiecare să joace ce trebuie. Să punem totul în slujba echipei, pentru a putea ieși din criza pe care o avem pe moment“, a punctat principalul Farului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța    
          
Citește și:
 
Farul Constanța, eșec sever cu FC Voluntari, într-un meci cu șase goluri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii