Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ecaterina Armanu, sub tricolor Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa joacă astăzi la Constanţa în Liga Naţională

ro

17 Oct, 2018 00:00 2048 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Ştiinţa Constanţa dispută astăzi meciul din etapa a treia a Ligii Naţionale, seria B, întâlnind pe teren propriu CSM CSU Oradea.
 
Partida începe la ora 18.00 şi este găzduită de Sala Sporturilor. Formaţia gazdă are un start perfect de sezon, câştigând ambele partide susţinute până acum: 73-57 acasă cu Rapid Bucureşti şi 69-42 în deplasare cu ACS KSE Tg. Secuiesc. „Haideți să susținem echipa de baschet feminin a Constanței!“, este mesajul clubului Phoenix Ştiinţa adresat fanilor.
 
Gruparea constănţeană are o jucătoare convocată la echipa naţională de senioare! E vorba de Ecaterina Armanu, cea care se regăseşte în lotul de 14 sportive chemate sub tricolor de selecţionerul Dragan Petricevic pentru ultimele două jocuri din campania de calificare la Women's EuroBasket 2019. România dispută cele două confruntări, cu Franţa (pe 17 noiembrie, de la ora 19.00) şi cu Finlanda (pe 21 noiembbrie, de la ora 20.00) pe teren propriu, la Cluj, în sala „Horia Demian“. Pregătirea centralizată pentru această acţiune demarează pe 12 noiembrie, la Cluj.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii