Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Este mai ușor să previi decât să combați!“ Phoenix Știința Constanța, apel în lupta contra coronavirusului

ro

03 Apr, 2020 00:00 1722 Marime text

Și reprezentanții echipei feminine de baschet Phoenix Știința Constanța fac un apel la suporterii ei și nu numai să stea acasă și să se protejeze cât mai bine în fața coronavirusului.  

„Într-o perioadă în care fiecare dintre noi trăim vremuri ce ne pun la grea încercare, întreaga familie Phoenix Știința Constanța face un apel la voi toți, suporteri ai baschetului sau nu, să stați acasă, să petreceți cât mai mult timp alături de cei dragi vouă și, cel mai important, să aveți mare grijă de sănătatea voastră și a familiei din care faceți parte. Este mai ușor să previi decât să combați!“, este mesajul Phoenix Știința Constanța.
Echipa de pe litoral evoluează în Liga Națională, grupa B, în care ocupă locul 2, cu 27 de puncte. Pe 14 martie,  ar fi trebuit să întâlnească pe teren propriu, în Sala Sporturilor, CSU Rookies Oradea (locul 7, ultimul, cu 16 puncte), însă partida a fost amânată, ca și toate celelalte. În momentul de față, clasamentul grupei B este următorul: 1. ACS KSE Tg. Secuiesc - 29p (13 victorii și 3 înfrângeri), 2. Phoenix Știința Constanța - 27p (11-7), 3. CSM Alexandria - 26p (12-6), 4.BC Sirius Tg. Mureș - 25p (9-7), 5. CS Rapid București - 23p (8-10), 6. CS Agronomia București - 21p (7-11), 7. CSU Rookies Oradea - 16p (0-16).

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța   

Citește și:

Sala de joc e într-un centru de carantină! CSM Sighetu Marmației - BC Athletic Constanța, amânat din pricina coronavirusului

Phoenix Știința Constanța a pierdut meciul cu ACS KSE Tg. Secuiesc

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii