Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sala de joc e într-un centru de carantină! CSM Sighetu Marmației - BC Athletic Constanța, amânat din pricina coronavirusului

ro

13 Mar, 2020 00:00 3230 Marime text

Meciul de baschet masculin CSM Sighetu Marmației - BC Athletic Constanța, care ar fi trebuit să se joace  sâmbătă, 14 februarie, a fost amânat pentru data de 4 aprilie, la ora 17.00, din pricina coronavirusului. 
 
După cum precizează clubul maramureșean într-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook, sala unde CSM își desfășoară partidele de pe teren propriu face parte din campusul Liceului Tehnologic Forestier din Sighet, care a fost declarat centru de carantină, în acest moment aflându-se peste 60 de persoane în internatul campusului. În clasamentul Grupei Albastre a Ligii Naționale, BC Athletic se află pe prima poziție, cu 25 de puncte, în timp ce echipa din Sighetu Marmației ocupă locul patru, ultimul, cu 20 de puncte. 

În vederea prevenirii extinderii pandemiei de COVID-19, Comitetul pentru Situații de Urgență din cadrul Federației Române de Baschet, după o consultare cu majoritatea reprezentanților cluburilor din Ligile Naționale de Baschet și a conducerilor Colegiului Central al Arbitrilor și Comisiei Centrale de Comisari, a decis următoarele:
 
1. Suspendarea meciurilor din Liga Națională de Baschet Masculin și Liga Națională de Baschet Feminin până la data de 31.03.2020.

2. Suspendarea meciurilor din Turneul Final al Cupei României 3x3, masculin, ediția 2020, și a altor competiții oficiale de baschet 3x3, până la data de 31.03.2020.

3. În funcție de evoluția situației din România referitoare la pandemia de COVID-19, prezenta decizie va suporta modificări.

În competiția feminină a Ligii Naționale, grupa B, Phoenix Știința Constanța (locul 2, cu 27 de puncte) ar fi trebuit să întâlnească în acest weekend pe teren propriu, în Sala Sporturilor, sâmbătă, 14 martie, CSU Rookies Oradea (locul 7, ultimul, cu 16 puncte).
 
În precedenta partidă, echipa de pe litoral a jucat în deplasare cu formația de pe primul loc, ACS KSE Tg. Secuiesc, care s-a impus cu 76-67 (19-13, 23-9, 13-23, 21-22).

„După o serie de patru victorii consecutive, a venit, din păcate pentru noi, și o înfrângere, chiar în meciul care a stabilit câștigătoarea grupei B din faza a doua a Ligii Naționale la baschet feminin. Chiar dacă mai este destul de jucat din acest campionat și nu putem spune decât că am pierdut o bătălie, tristețea pentru noi este dată în special de faptul că am fi putut lejer evita acest meci decisiv cu puțină concentrare pe parcursul meciurilor din această fază. Practic, am pierdut numai pe mâna noastră, pentru că dacă ne-am fi concentrat mai mult și am fi avut ceva mai mult noroc lucrurile ar fi stat altfel acum. Cum acestea nu s-au întâmplat, trebuie să ne mulțumim pentru moment și cu locul doi al clasamentului. Din fericire pentru noi, pentru că întotdeauna există și părți bune în înfrângeri, am văzut unde am greșit, știm ce avem de corectat, iar la viitoarele întâlniri, pentru că în mod cert vor mai exista în acest sezon, ne vom revanșa în fața celor de la ACS Târgu Secuiesc“, este mesajul clubului Phoenix Știința.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (BC Athletic)
 
Citește și:

BC Athletic Constanța, succes important cu CSM Tg. Jiu

Phoenix Știința Constanța a pierdut meciul cu ACS KSE Tg. Secuiesc

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii