Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix Știința Constanța a pierdut meciul cu ACS KSE Tg. Secuiesc

ro

08 Mar, 2020 20:50 2324 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Știința Constanța a susținut în această seară meciul din deplasare cu ACS KSE Tg. Secuiesc, clasată pe prima poziție în Grupa B a Ligii Naționale.  

Victoria le-a aparținut formației gazdă, cu 76-67.

ACS KSE Tg. Secuiesc a condus și la pauză, scor 42-22, iar pe sferturi scorul în disputa Tg. Secuiesc – Constanța a fost 19-13, 23-9, 13-23, 21-22.

Pentru Phoenix Știința au marcat Lauren Brozoski - 27p, Donasja Scott - 17p, Andreea Beldian - 8p, Katarina Matijevic - 6p, Vladinka Erak - 5p, Denisa Vati - 4p.

Duminică punem punct fazei a doua a Ligii naționale de baschet feminin, întrecere în care am adunat în acest sezon atât momente mai puțin plăcute dar infinit mai multe motive de satisfacție pentru tot efortul pe care îl depunem în fiecare zi.

Și ce deznodământ mai frumos poate avea o întrecere dacă nu după o „finală“ care va decide câștigătoarea grupei B. Chiar dacă pornim înaintea meciului cu ACS Târgu Secuiesc cu un ascendent moral după victoria din tur și cele patru succese consecutive din campionat, avantajul este unul fragil dacă ne gândim că totul se va decide în deplasare, contra unei formații care s-a dovedit bine închegată în acest an.

Indiferent însă de deznodământul partidei de mâine avem satisfacția că suntem în grafic cu obiectivul fixat până acum, atât din punct de vedere al poziției din clasament, cât mai ales al procesului de reconstrucție a baschetului constănțean, s-a postat pe pagina de Facebook a clubului constănțean înaintea meciului.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix Știința)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii