Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:42 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Apollo Ecoterm SRL cumpără puieți ornamentali din specia Brad de Caucaz (DOCUMENT)

ro

27 Apr, 2024 10:14 368 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  •  Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, firma câștigătoare este Green Tree Brăila SRL.

Apollo Ecoterm SRL din Medgidia, județul Constanța, a atribuit un contract prin cumpărare direct privind achiziționarea de puieți ornamentali din specia Brad de Caucaz.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, firma câștigătoare este Green Tree Brăila SRL.
 
Valoarea totală este de 100.650,00 lei.
 
Despre Apollo Ecoterm SRL
 
Societatea Apollo Ecoterm SRL a fost înființată în anul 2010 și are sediul în Medgidia, județul Constanța, Bulevardul Independenței, nr. 12 A și se ocupă de „Furnizarea de abur și aer condiționat”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționar este Consiliul Local Medgidia, administrator juridic este CC Insol SPRL și administrator special este Șaguna Dorinel-Andrei.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Apollo Ecoterm SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 7.095.284 lei, cu o pierdere de 119.199 lei, la 49 de angajați.
 
Despre Green Tree Brăila SRL
 
Societatea Green Tree Brăila SRL a fost înființată în anul 2018 și are sediul în Țepeș Vodă, județul Brăila, strada Stânjeneilor, nr. 88 și se ocupă de „Cultivarea plantelor pentru înmulțire”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat și administrator este Stoean V. Georgel.
 
Acesta mai este asociat și administrator la Pepiniera Doi Cocoși SRL și asociat la Ambiplant SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Green Tree Brăila SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 1.301.991 lei, cu un profit de 754.358 lei, la 5 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Licitații Constanța: Primăria Tîrgușor investește în dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Târgușor (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii