Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Suntem bucuroși să anunțăm“ Ce antrenor se va afla pe banca tehnică a Phoenix Știința Constanța în sezonul viitor

ro

15 Jun, 2020 00:00 3347 Marime text
  • Carmin Popa va continua colaborarea cu gruparea de pe litoral
  • În sezonul 2019/2020, s-a decis menținerea ierarhiilor din clasamentele înregistrate la 9 martie
  • Phoenix Știința Constanța a terminat în grupă pe locul secund
 

Echipa feminină de bachet Phoenix Știința Constanța va fi antrenată în sezonul 2020/2021 al Ligii Naționale tot de antrenorul Carmin Popa, cu care gruparea de pe litoral a anunțat că va continua colaborarea.

„La vremuri noi... suntem tot noi... Pentru că mizăm pe continuitate și nu suntem adepții schimbărilor radicale suntem bucuroși să anunțăm că ne-am «ales» antrenorul care să ne conducă destinele și în sezonul următor. Și cum ultima ediție de campionat s-a încheiat nedecis, dar cu rezultate cel puțin mulțumitoare pentru noi și pentru fanii baschetului din Constanța, n-am găsit nici un motiv pentru care ar trebui să schimbă niște lucruri care au demonstrat că funcționează.

Și ar fi putut funcționa chiar cu rezultate mai bune, însă pandemia de coronavirus ne-a obligat pe toți, cel puțin pentru o perioadă, să ne readaptăm stilul de viață și să întrerupem orice activitate sportivă pentru prevenirea îmbolnăvirii.

În aceste condiții, tot ce ne dorim acum este ca lucrurile să revină cât mai repede la normal și să fim feriți de evenimente neplăcute, astfel încât să putem continua ceea ce am început. Adică să facem performanță!

Chiar dacă la finalul campionatului trecut am terminat în grupă pe locul secund, avem convingerea că încă mai sunt performanțe pe care le putem atinge în Liga Națională și că Phoenix Știința și Constanța implicit încep să devină nume de referință în baschetul feminin din România“, este mesajul Phoenix Știința.
 

Sezon suspendat

Sezonul competițional 2019/2019 în Liga Națională de Baschet (masculin și feminin) și Liga 1 a fost anulat de Federația Română de Baschet. Decizia a venit pe 19 mai, după ce Consiliul Director a constatat imposibilitatea reluării competițiilor. S-a decis menținerea ierarhiilor din clasamentele înregistrate la data de 9 martie, momentul suspendării sezonului, fără a se decerna titlul de campioană.


Ne-am îndeplinit obiectivul fixat“

„Un moment trist pentru noi din punct de vedere sportiv, însă ne bucurăm să știm că fiecare dintre voi este acum în siguranță alături de cei dragi. În aceste condiții putem să spunem că ne-am îndeplinit obiectivul fixat, clasarea pe primele două locuri în grupa B a Ligii Naționale la baschet feminin, însă rămânem cu regretul că am fi putut mai mult de atât. Acum, nu ne rămâne decât să sperăm la mai bine în perioada ce urmează și, dacă situația ne va permite, să ne revedem din nou cu toții sănătoși la sală, la antrenamente și, în general, alături de baschetul și sportul constănțean“, precizau conducătorii Phoenix Știința în momentul încheierii întrecerilor interne de baschet.

Sursa foto: Facebook (Phoenix Știința Constanța)

Citește și:

„Este mai ușor să previi decât să combați!“ Phoenix Știința Constanța, apel în lupta contra coronavirusului


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii