Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gladiatorii din Tomis joacă din nou pe teren propriu. Meci greu, sâmbătă, care poate decide primul loc!

ro

07 Mar, 2020 00:00 3751 Marime text

Sala Sporturilor din Constanța va găzdui sâmbătă, 7 martie, de la ora 17.00, meciul de baschet masculin din Liga Națională, Grupa Albastră, dintre ocupantele primelor două locuri în clasament, BC Athletic Constanța (23 de puncte) și CSM Tg. Jiu (22 de puncte).


„Gladiatorii din Tomis revin după o lungă perioadă pe teren propriu. După ce s-au impus în deplasare cu CSM Miercurea Ciuc, jucătorii antrenați de Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici și Mihai Vladimir se pregătesc de cel mai tare meci al Grupei Albastre. Sâmbătă, 7 Martie, Ora 17.00, BC Athletic Constanța dă piept cu CSM Târgu Jiu în meciul care poate decide primul loc din Grupa Albastră. Meci dificil pentru Gladiatorii din Tomis! Intrarea este gratuită!“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.


Meci important, în weekend, și pentru echipa feminină de baschet Phoenix Știința Constanța. Formația de pe litoral a urcat de pe locul trei pe doi în clasamentul Ligii Naționale, Grupa B, cu 26 de puncte, iar duminică, 8 martie, de la ora 18.00, va juca în deplasare cu ACS KSE Tg. Secuiesc, formația de pe prima poziție, cu 27 de puncte.


„Sacrificiile făcute în ultimele luni și efortul depus în sala de antrenament ne-au adus aseară (n.r. miercuri seară) o binemeritată răsplată. Am bifat cea de a opta victorie consecutivă pe teren propriu în Liga Națională de baschet feminin și ne pregătim să încheiem faza a doua a campionatului fără să fi cunoscut înfrângerea acasă, în Sala Sporturilor. Iar cifrele favorabile nouă ar putea continua, însă preferăm să amânăm celebrarea lor pentru că mai avem încă mult de muncă până a ajunge la nivelul de performanță pe care ni-l dorim. Pentru noi greul abia acum începe. Duminică jucăm pentru primul loc al clasamentului la Târgu Secuiesc și apoi dăm examenele finale din ultima fază a campionatului, în care trebuie să arătăm că avem valoarea necesară pentru a ne îndeplini obiectivele propuse“, este mesajul clubului constănțean.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (BC Athletic)

Citește și:

La baschet, Athletic Constanța a triumfat pe terenul echipei CSM VSKC Miercurea Ciuc, în Liga Națională

Baschetbalistele de la Phoenix Știința Constanța au câștigat și meciul cu Agronomia București

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii