Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații Constanța Primăria Tîrgușor investește în dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Târgușor (DOCUMENT)

ro

27 Apr, 2024 09:30 421 Marime text

 
  •  Potrivit site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală este de 415.155,16 lei.

Primăria Comunei Tîrgușor, județul Constanța, investește în dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Târgușor.
 
Potrivit site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală este de 415.155,16 lei.
 
Descriere succintă:
 
Obiectul contractului de achiziție constă în achiziționarea de dotări în cadrul proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Târgușor, județul Constanța”. Obiectivul general al proiectului constă în creșterea capacității de reziliență a sistemului educațional la nivelul Comunei Târgușor, prin modernizarea infrastructurii educaționale și a dotărilor aferente din unitatea de învățământ, cu personalitate juridică, în corelare cu nevoile prezente și viitoare ale pieței forței de muncă din zonă, în vederea asigurării participării copiilor preșcolari și școlari la un proces educațional de calitate, modern și incluziv.
 
Licitația va avea loc pe data de 07.05.2024, ora 15:00.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța: Consiliul Local Amzacea cumpără servicii de consultanță implementare cerere de finanțare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii