Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Ce avere are Reveicuța Gurgu, secretar general al comunei Crucea (DOCUMENTE)

ro

27 Apr, 2024 09:15 569 Marime text

 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese, ale Reveicuței  Gurgu, având funcţia de secretar general al comunei Crucea, județul Constanața, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.În ultima declarație de avere, depusă pe 07.06.2023, a menționat că deţine un teren agricol în Crucea (1/3 %-cotă parte), dobândit prin moștenire. 
 
Conform datelor înscrise în document, aceasta mai are și o casă de locuit (1/2-cotă parte) în aceiași localitate, de 83 m2,.
  
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Gurgu a menţionat venituri din salarii, astfel:  50.304 lei sumă provenită din serviciul de administrație al comunei Crucea, iar din venituri din cedarea folosinţei bunurilor a menționat suma de 933 lei, teren agricol.

În declarația de interese, la capitolul calitatea de membru în cadrul asociaţiilor profesionale şi/sau sindicale, a menționat calitatea de membru în cadrul Tomis.
 
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Reveicuței Gurgu.   Citește și:

Declarații de avere ConstanțaViorel - Florin Brătianu, secretar general la Primăria Lumina, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii