Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Tu decizi dacă doreşti o administrare eficientă, transparentă şi corectă” Termica Distribuţie Năvodari a preluat 30 de asociaţii de proprietari

ro

13 Aug, 2013 00:00 1293 Marime text
La această oră, peste două mii de apartamente din Năvodari au fost preluate de societatea Termica Distribuţie Năvodari, care se va ocupa de reparaţiile curente, de intermedierea relaţiilor dintre furnizorii de utilităţi şi proprietarii de apartamente. Cele 2.000 de apartamente reprezintă 25% din totalul apartamentelor din oraşul Năvodari.
 
Potrivit şefului Serviciului Administraţie Imobile din cadrul societăţii Termica Distribuţie Năvodari, George Marcel Poştariu, 35 de asociaţii de proprietari au fost deja preluate. De asemenea au fost angajaţi patru administratori şi patru femei de serviciu, fiecare dinte ei administrând câte 500 de apartamente. „Sperăm că şi restul asociaţiilor de proprietari vor înţelege că vor avea avantaje în urma preluării acestora de către societatea noastră. În primul rând, administratorul, care va fi angajatul nostru, va discuta cu furnizorii, cu Primăria, pentru a intermedia rezolvarea problemelor care vor apărea. Mai mult, în cazul unor defecţiuni sau reparaţii, locatarii vor suporta doar materialele, nu şi manopera”, a precizat George Marcel Poştariu. Mai mult decât atât, societatea va oferi şi 40 de locuri de muncă: 20 pentru administratorii asociaţiei de proprietari şi 20 pentru femeile de serviciu. „Deja avem opt angajaţi: patru administratori şi patru femei de serviciu. Pe măsură ce vor prelua asociaţiile de proprietari vom mai face angajări”, mai spune Marcel Poştariu.

Pentru a-i convinge pe toţi membrii asociaţiilor de proprietari că merită să fie preluaţi de Termica Distribuţie, angajaţii societăţii continuă campania de promovare a serviciilor sale. De altfel, deviza serviciului pe care îl conduce este: „Tu decizi dacă doreşti o administrare eficientă, transparentă şi corectă". „Sperăm că şi restul asociaţiilor de proprietari vor înţelege că vor avea avantaje în urma preluării acestora de către societatea noastră. În primul rând, administratorul, care va fi angajatul nostru, va discuta cu furnizorii, cu Primăria, pentru a intermedia rezolvarea problemelor care vor apărea. Mai mult, în cazul unor defecţiuni sau reparaţii, locatarii vor suporta doar materialele, nu şi manopera", a adăugat la rândul său Alexandru Manu, directorul SC Termica Distribuţie Năvodari SRL. Reamintim că, în luna ianuarie a anului trecut Consiliul Local Năvodari a aprobat ca societatea Termica să poată presta servicii către asociaţiile de proprietari din oraş.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii