Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 26 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

1.000 de familii, sprijinite de Fundația GUR Fondatorul Ramazan Gur – „Impactul nostru nu se măsoară doar în numere, ci în zâmbetele recăpătate”

ro

08 Apr, 2024 11:16 940 Marime text
În preajma sărbătorilor, ne reamintim de forța extraordinară a empatiei și a actelor de generozitate. Fundația GUR stă mărturie că, chiar și în cele mai grele momente, un gest de bunătate poate ilumina întunericul.Anul acesta, am reușit să aducem un val de speranță în viețile a peste 1.000 de familii, demonstrând că, împreună, putem depăși orice obstacol. Aceste familii, care poate și-au pierdut credința într-un viitor mai bun, au simțit din nou căldura și grija comunității noastre.

„Impactul nostru nu se măsoară doar în numere, ci în zâmbetele recăpătate și în inimile încălzite. Fiecare poveste de succes este o dovadă că empatia și acțiunea coordonată pot transforma vieți.

Vă mulțumim că sunteți parte din această misiune. Prin sprijinul și generozitatea voastră, continuăm să construim o lume în care nimeni nu este lăsat în urmă”, a transmis Ramazan Gur, fondatorul Fundației GUR.


Citește și

Fundația GUR sprijină poporul turc Ramazan Gur - „Mobilizarea exemplară este un semn clar că încă mai există speranță, iubire și compasiune”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii