Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:11 22 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, reabilitează blocurile din comună. Investiție de 10 milioane lei

ro

25 Mar, 2024 17:00 740 Marime text
  • Prin lucrările propuse se dorește reabilitarea termică a blocurilor de locuințe, prin aplicarea unui sistem termoizolant tip “Etics”, schimbarea tâmplăriei exterioare aferentă încăperilor de locuit și refacerea învelitorii.
 
 
Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, care vizează renovare energetic moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale din comună – Bloc F1, Bloc F9, Bloc G10.
 
Prin lucrările propuse se dorește reabilitarea termică a blocurilor de locuințe, prin aplicarea unui sistem termoizolant tip “Etics”, schimbarea tâmplăriei exterioare aferentă încăperilor de locuit și refacerea învelitorii.
 
Se propune să se schimbe tâmplăria exterioară, atât la spațiile de locuit cât și pentru cele comune. Obiectivele urmărite sunt:
- Creșterea eficienței energetice în clădirile de locuit.
- Scăderea consumului anual de energie primară.
- Scăderea consumului anual specific de energie pentru încălzire.
- Scăderea consumului anual specific de energie.
 - Scăderea anuală a emisiilor echivalent CO2.
- Îmbunătățirea condițiilor de confort interior.
- Realizarea unui consum anual de energie redus.
 
Valoarea totală a contractului este de 10.818.961,93 lei, iar firmele câștigătoare sunt Colen Impex SRL și Ideal Max Construct SRL.
 
Despre Colen Impex SRL
 
Firma este fondată în anul 2002, iar pe anul 2022, a raportat o cifră de afaceri de 65,3 milioane lei și un profit de 13,5 milioane lei, la cei 37 de salariați angajați. Sediul social este pe strada Vornicei nr. 4G, Ploiești, județul Prahova. Alexandru Claudia Colesiu și Costin George Enescu sunt asociați cu 50% în companie, iar administrator este Costin George Enescu. Cei doi mai apar în Klass Construct Engineering SRL.
 
Despre Ideal Max Construct SRL
 
Firma este fondată în anul 2016, iar pe anul 2023, au fost raportați 46 de salariați, cu o cifră de afaceri de 15,2 milioane lei, cu un profit de 1,9 milioane lei. Sediul social este pe aleea Meduzei nr. 8, Năvodari, județul Constanța. Asociați în companie sunt Cristian Maxim și Evelin-Florentina Maxim, fiecare cu 50%.
 
PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
Mamaia 2000 SRL, răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru elaborarea unui PUZ

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii