Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL închiriază cilindri vibrocompactori (DOCUMENT)

ro

31 Mar, 2024 17:00 791 Marime text
 
  • Valoarea cumpărării directe este de 270.100 lei, ofertant fiind SC Valentino Trans Confort SRL.
 
Termica Distribuție Năvodari SRL, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Năvodari pentru a închiria de la aceasta doi cilindri vibrocompactori, sistemul fiind de cumpărare directă.

După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de 1.460 ore de funcționare.
 
Cilindru vibrocopactor VV170: tambur față roți spate pentru terasamente; masa 1.5710 kg; greutate rolă 10.280kg; acționare hidrostatică a excitatorului cu vibrații de torsiune control continuu al frecvenței de vibrații
 
Cilindru vibrocompactor VV170: tambur față tambur spate pentru terasamente și asphalt; masa 18.000 kg; acționare hidrostatică a excitatorului cu vibrații de torsiune control continuu al frecvenței de vibrații.
 
Valoarea cumpărării directe este de 270.100 lei (54.335,14 euro), ofertant fiind SC Valentino Trans Confort SRL. Data publicării este 28 martie 2024, ora 10,38, iar data finalizării este 29 martie 2024, ora 13.23.

Despre Termica Distribuție Năvodari SRL
 
SC Termica Distribuție Năvodari SRL este o societate comercială cu răspundere limitată, cu capital integral de stat, înființată în conformitate cu prevederile art.5, alin(2) din legea nr. 31/1990 privind societățile comerciale, republicată, prin Hotărârea Consiliului Local Năvodari nr.131/28.07.2010, având ca obiect principal de activitate atribuţii în scopul asigurării de servicii publice de alimentare cu energie termică produsă centralizat în orașul Năvodari, în sistemul producție - transport -  distribuție pentru orașul Năvodari.
 
Societatea mai desfășoară activități de:
 
  • punere în operă a mixturilor asfaltice
  • transporturi de mărfuri nepericuloase
  • reparații la construcții
  • prefabricate din beton.
 
Capitalul social inițial este deținut integral de orașul Năvodari ca asociat unic.
 
Sediul societății se află în Năvodari, județul Constanța.
 
Termica Distribuție Năvodari SRL beneficiază de un sistem de management integrat: al calității conform standardului - ISO 9001/2008, un sistem de  management de sănătate și securitate ocupațională conform standardului - ISO 18001/2008 și un sistem de management de mediu conform standardului - ISO 14001/2005.

Despre SC Valentino Trans Confort SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată duminică, 31 martie 2024, firma Valentino Trans Confort SRL a fost înființată în anul 2011, adresa sediului social este la Năvodari, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Activități de închiriere și leasing cu mașini și echipamente pentru construcții“.  
 
Asociați în SC Valentino Trans Confort SRL sunt Alexandru Ștefan Daraban (cu 50%) și Ancuța Alexandra Daraban (cu 50%), aceasta din urmă deținând și calitatea de administrator.
 
Alexandru Ștefan Daraban mai apare în Lacul Magic SRL (în funcțiune) și în Daraban Alexandru Ștefan Persoană Fizică Autorizată (întrerupere temporară de activitate).
 
În 2022, SC Valentino Trans Confort SRL a avut o cifră de afaceri de 1.475.403 lei, un profit de 602.759 lei, iar numărul mediu de angajați a fost patru.

Platforma termene.ro informează că SC Valentino Trans Confort SRL are 23 de contracte câștigate - achiziții directe, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 30 martie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: Facebook (Termica Distribuție)

Citește și:
 
Firme Constanța
Au fost numiți administratori provizorii la Termica Distribuţie Năvodari SRL

 
Cumpărări directe Constanța
Serconstruct Roads SRL, contract semnat cu Termica Distribuție Năvodari SRL (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii