Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AJOFM invită absolvenţii din Constanța la bursa locurilor de muncă

ro

11 Apr, 2024 09:08 702 Marime text
Locuri de muncă, foto: Unsplash
  • Bursa locurilor de muncã reprezinta o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceştia sã poata alege un loc de muncă.
  • La acest eveniment, pot participa toate categoriile de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Constanţa anunţa organizarea bursei generala a locurilor de muncã  în data de 17 MAI 2024. Evenimentul va avea loc începând cu ora 09.00  la Universitatea Maritimă Constanţa şi are ca scop facilitarea accesului persoanelor interesate de locurile de muncã disponibile  şi înteracţiunea directã cu agenţii economici.
 
Bursa locurilor de muncă reprezinta o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceştia să poata alege un loc de muncă conform pregãtirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupaţiile cu posibilităţi mai mari  de angajare pe termen mediu şi lung. La acest eveniment, pot participa toate categoriile de persoane care nu au loc de muncã sau care doresc schimbarea acestuia.
 
Agenţii economici care doresc să participe la această acţiune şi sã încadreze în muncă persoane din rândul şomerilor, sunt aşteptaţi să depună „Situaţia privind locurile de muncă  vacante“ la sediul A.J.O.F.M Constanţa, str. Lacului, nr. 14, Compartimentul Mediere.

Citește și:

Anunț important al AJOFM Constanța! Au fost plătite sumele restante pentru subvențiile acordate angajatorilor


Peste 100 de programe de formare profesională vor începe în februarie 2024, la nivel național
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii