Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța anunță decizia privind etapa de încadrare pentru proiectul de finalizare a reabilitării rețelelor termice

ro

22 Apr, 2024 16:32 400 Marime text
UAT Municipiul Constanța reprezentată prin Primar Vergil Chițac,  în conformitate cu prevederile Legii nr. 292/2019, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: Nu este necesară efectuarea evaluării  impactului asupra mediului, pentru proiectul: ”Finalizarea reabilitării retelelor termice primare, continuarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice secundare și a punctelor termice din municipiul Constanța”, propus a fi amplasat în Județul Constanța, intravilan Municipiul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanța din Municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, Județul Constanța, în zilele de luni până vineri între orele 09,00-13,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 
 
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Constanța.


Citește și:

Undă verde de la Primăria ConstanțaFirma fondată de fostul consul onorific al Libanului în România vrea să modifice restaurantul Tomis din Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii