Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 22 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Indemnizaţia de 4.950 lei pe lună Au fost numiți administratorii provizorii pentru Consiliul de Administraţie al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL

ro

24 Apr, 2024 12:41 494 Marime text
  • Adunarea Generală a Asociaţilor SC Termica Distribuţie Năvodari SRL a fost convocată cu privire la aprobarea numirii unor administratori provizorii pentru o durată de 60 de zile pentru Consiliul de Administraţie.
  • S-au aprobat și indicatorii de performanţă, anexă la contractul de mandat. Primarul Oraşului Năvodari, Chelaru Florin, a fost mandatat să semneze contractele de mandat cu fiecare dintre administratori.
 
Oraşul Năvodari, în calitate de asociat unic al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL prin Consiliul Local Năvodari, întrunit în şedinţa ordinară din data de 21.02.2024, au aprobat mai multe decizii.
 
Astfel, s-a aprobat numirea administratorilor provizorii pentru Consiliul de Administraţie al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL pentru următoarele persoane: Marian Surdu - membru, Adrian Mihăilă - preşedinte, Daniel Turcu - membru, Ion Apostol – membru, Dumitrescu Daniel – membru.
 
Indemnizaţia membrilor va fi de 4.950 lei pe lună. De asemenea, s-a aprobat contractul de mandat provizoriu al administratorilor, conform modelului anexat, care face parte integrantă din prezenta hotărâre.
 
Nu în ultimul rând, s-au aprobat și indicatorii de performanţă, anexă la contractul de mandat. Primarul Oraşului Năvodari, Chelaru Florin, a fost mandatat să semneze contractele de mandat cu fiecare dintre administratori.
 
Puterile acordate sunt: pentru Surdu Marian - administrator executiv, pentru Mihăilă Adrian, Turcu Daniel, Apostol Ion, Dumitrescu Daniel - administratori neexecutivi.
Primarul Oraşului, Chelaru Florin, a fost împuternicit să semneze Actul Constitutiv actualizat.
 
Crivăţ Andreea, în calitate de consilier juridic, a fost împuternicită să îndeplinească toate formalităţile necesare pentru înregistrarea menţiunii la Oficiul Registrului Comerţului Constanţa, conform prevederilor prezentei hotărâri.
 
Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 1996 din data de 22 aprilie 2024.
 

Despre Termica Distribuție Năvodari SRL
 
 
Conform termene.ro, Termica Distribuție Năvodari SRL are sediul pe strada Tineretului nr. 1, în Năvodari, județul Constanța. A fost fondată în septembrie 2010 și obiectul de activitate este „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
În anul 2022, societatea a avut o cifră de afaceri de 16.731.636 lei, pierdere de 2.639.197de  lei și 75 de salariați. Termica Distribuție Năvodari SRL este controlată de Primăria orașului Năvodari.
 
Administratorii firmei sunt: Ion Apostol, Daniel Dumitrescu, Adrian Mihăilă, Marian Surdu și Daniel Turcu.
 
Conform termene.ro, Termica Distribuție Năvodari SRL are încheiate 44 de achiziții directe și o achiziție publică.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Cumpărări directe Constanța: Serconstruct Roads SRL va încasa de la Termica Distribuție Năvodari SRL peste 900.000 lei. Iată ce servicii va presta (DOCUMENTE)

Justiție Constanța: Decizie definitivă a instanței în procesul prin care Termica Distribuție Năvodari SRL vrea să scape de o amendă primită de la Garda de Mediu
 
Dosarul se află la Tribunalul Constanța: Termica Distribuție Năvodari SRL vrea să scape de o amendă redusă la jumătate, primită de la Garda de Mediu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii