Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA Constanța ne invită la Zilele Dobrogei - expoziție de produse, gastronomie și vinuri din Dobrogea

ro

25 Oct, 2018 00:00 2432 Marime text
Consiliul Județean Constanța, Primăria Municipiului Constanța și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța invită constănțenii și nu numai la „Zilele Dobrogei”, o expoziție de produse, gastronomie și vinuri din Dobrogea.
 
Urmare a semnării protocolului de colaborare încheiat între Consiliul Județean Constanța, Primăria Municipiului Constanța și Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în perioada 14 - 17 noiembrie 2018 se va organiza, în comun, evenimentul „Zilele Dobrogei”, o expoziție de produse, gastronomie și vinuri din Dobrogea. Evenimentul se va desfășura la Pavilionul Expozițional Constanța, după următorul program zilnic: 10:00 - 19:00.
 
Participarea firmelor producătoare, din Dobrogea, este gratuită, urmând ca acestea să suporte doar costurile amenajării standului, în funcție de suprafața dorită. Firmele interesate sunt invitate să se înscrie la sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Departamentul Târguri - Expoziții.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii