Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Paralela45 relansează cursele charter cu destinație Antalya, cu plecare din Constanța! Ce alte destinații preferă românii? (VIDEO)

ro

19 Mar, 2024 17:00 1183 Marime text
  • Cursa din Constanța este operată de compania Corendon și pleacă de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu în fiecare zi de marți, între 28.05-24.09.2024
  • Sejurul este de 7 zile și include zborul, transferul, cazarea și regimul de masă ales.
  • „Nu contează cine ești, ce tip de buget ai, contează că în Antalya, cel puțin, și în zona Alanya, Side, Kemer, Bodrum, Belek, găsești ceva pe gustul tău”
 
Pe 19 martie 2024, Paralela45 a organizat, alături de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța și Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, o conferință de presă pentru a anunța reluarea zborurilor de tip charter Constanța-Mangalia, de unde turiștii pot achiziționa sejururi prin agenția de turism cu o vechime de peste 30 de ani – Paralela45.
 
Cursa din Constanța este operată de compania Corendon și pleacă de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu în fiecare zi de marți, între 28.05-24.09.2024. Prețul pornește de la 365 de euro de persoană pentru sejur. Sejurul este de 7 zile și include zborul, transferul, cazarea și regimul de masă ales.
 
Despre ce s-a discutat în cadrul conferinței de presă puteți citi în următorul articol:

CCINA, Paralela45 și Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța, despre vacanțelede vară 2024 (FOTO+VIDEO)

 
De cursele charter care se relansează anul acesta, Ioana Burcea, director marketing în cadrul Paralela45, ne-a povestit pe scurt și turiștii sunt așteptați să calce pragul agenției pentru a-și face rezervările pentru vacanțele mult dorite.

 
„Este al doilea an de operare pentru noi, pe cursa charter Constanța-Antalya, este un zbor extrem de scurt. Vorbim aici de o oră și 10 minute. Nici nu te-ai urcat, ai și aterizat! A fost o cursă de succes pentru noi, iar anul acesta am și extins perioada de operare. Cursele încep pe 28 mai 2024 până pe 24 septembrie. Deci, tot timpul din lume pentru o vacanță la soare! Antalya rămâne în topul preferințelor turiștilor români, prin simplul fapt că există o mare, mare ofertă. Nu contează cine ești, ce tip de buget ai, contează că în Antalya, cel puțin, și în zona Alanya, Side, Kemer, Bodrum, Belek, găsești ceva pe gustul tău.
 
Vorbim de un grad de umplere, de ocupare, de peste 90%, ceea ce pentru noi înseamnă o cursă cu adevărat de succes. Am avut turiști extrem de fericiți. Și din simplul fapt că este mult mai ușor să ajungi, chit că Constanța este foarte apropiată de București și, într-adevăr, în două ore ajungi la Otopeni, una e să pleci de acasă! Altul e confortul.
 
Agenția noastră din Constanța, care anul acesta împlinește 20 de ani, este la dispoziția turiștilor noștri din Constanța, dar suntem pe toate canalele și rețelele de socializare. Turiștii ne pot contacta acum pe site, pe Whatsapp, Instagram, Facebook, TikTok și Youtube. Preluăm solicitări pe toate rețelele de socializare!”, a punctat Ioana Burcea, director de marketing Paralela45.
 

China, destinația surpriză căutată de români

 
La Paralela45, turiștii pot alege o vacanță cu destinații din toată lumea, fiind valabile și sejururi de 5 zile în marile capitale Europene la prețuri accesibile, dar și vacanțe exotice în India, China sau alte destinații de top. Statele Unite ale Americii sunt de asemenea căutate de către români, chiar dacă procedura de viză durează puțin mai mult, însă se așteaptă relaxarea acestor condiții de intrare în tărâmul tuturor posibiltăților! Iar China a devenit în ultima perioadă o destinație râvnită pentru iubitorii de cultură și de vacanțe cu un iz diferit. Pentru un sejur de minim 10 zile, turiștii vor scoate din buzunar o medie de 2000 de euro, dar experiența avută este una neprețuită!
 
„Anul acesta, aducem în plus faptul că noi, ca politică a Paralelei 45, ne dorim în permanență diversificarea ofertelor. Sperăm să venim în fața dumneavoastră și cu câteva oferte cu circuit, nu doar oferta charter pe care astăzi (n.r 19 martie 2024) o prezentăm și care este reluarea unui proiect de success din anul 2023, și anume Constanța-Antalya. Astfel, sperăm ca în viitorul apropiat să reușim să propunem și circuite bazate pe cursele pe care dumneavoastră, în Constanța, le aveți organizate de către operatorii aerieni. Mă refer aici la Istanbul, în primul rând, care este operat cu compania Turkish Airlines, pe care, în curând, vom lansa câteva oferte de circuit.


 
Avem trei categorii de circuite. În primul rând, sunt circuitele către Europa. Motivul este simplu – ele sunt mai aproape ca zbor și sunt mai aproape de cultura noastră. Vorbim aici de turiști care vor să cunoască cultura. Vorbim de așa ziele city breakuri, dar eu nu le-aș numi city breakuri. Paralela45 propune, de fapt, niște minivacanțe. Noi oferim aceste destinații, marile capitale ale Europei, în cadrul unor sejururi de cinci nopți – Roma, Londra, Paris, Madrid, sunt doar câteva exemple.
 
 A doua categorie de circuite este aceea către destinații puțin mai îndepărtate, cum ar fi Tunisia, dar nu foarte departe de noi, nu le-aș numi exotice. Au o istorie foarte bogată și au o cultură deosebită, iar noi avem niște circuite complete care au ghizi locali.
 
A treia categorie de circuite este cea a destinațiilor îndepărtate, și aici precizez China, India, de asemenea SUA, unde sperăm să fie mai ușor cu obținerea vizelor. Oricum avem o experiență foarte bună despre acest domeniu.
 
China este o țară foarte mare și asta e mană cerească pentru că oferă posibilitatea unor circuite diversificate. Noi avem patru tipuri de circuite în China. Este vorba de un circuit standard de o săptămână, care acoperă marile metropole Beijing și Shanghai, și acesta a fost starterul. Avem un alt circuit, care arată și armata de teracotă, soldații de teracotă. Sunt distanțe mari, sunt zboruri interne, circuitele durează între o săptămână și 14 zile, însă ele sunt deosebite. Există și un circuit cu o croazieră. De ce este interesul mare? Cultura este total diferită de a noastră, dar atrage. Am vizitat China și m-a lăsat cu o impresie deosebit de plăcută! Ne întoarcem înapoi în timp acolo și vedem exact cum s-a pus problema cu dinastiile, vedem cu totul altă cultură și este interesant.
 
Eu aș recomanda un circuit nu mai scurt de 10 nopți, depinde dacă bugetul permite. Un circuit în China, atenție, toate mesele la Paralela45 sunt incluse, pentru că este foarte greu la fața locului pentru că, gândiți-vă, un grup de 20 de turiști ia pentru că preparatele au un specific chinezesc. Ei au încercat să le adapteze. Totuși noi preferăm să avem absolut totul organizat din țară. Și suntem undeva în jurul sumei de 2000 de euro, cu toate vizitele incluse, cu ghizi în fiecare oraș, cu un tour-escort, care stă cu tine, cu un însoțitor din partea agenției, cu un hotel de patru stele”, a transmis Ondina Dobriban, director general Paralela45.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Zboruri săptămânale către Turcia, de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii